>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

obstawianie , system?

H 0

highman

Użytkownik
Witam !
Mianowicie juz troche kiedys obstawialem ale teraz mam zamiar spróbowac czegos nowego.
Chcialbym obstawic parę meczy na dluzszy zakład. Otoz wybieram np. 10 pewniakow w ciagu nastepnego miesiaca (np. mecze na Euro).
Powiedzmy ze laczne AKO wynosi 12.
Stawiajac 10 zł moglbym wyjac 120 zł tylko nie wiem czy takie cos jest dozwolone. Szukam w internecie owego systemu ale nigdzie nie moge znalezc:-| Wiadomo ze ostatni mecz moze nie wejsc i wszystko leglo w gruzach. Co myslicie o takim sposobie typowania ? Moze ktos z Was probowacl czegos takiego, zawsze mozemy znalezc wydarzenia na tygodnie, niekoniecznie miesiąc :? Czy taki system jest dozwolony? Jak nazywa się obstawianie takim systemem, nie mogę nigdzie znalezc... ????
Pozdrawiam !
highman

grzesio 110,1K

grzesio

Forum VIP
1. Nie ma pewniaków - tymabrdziej mecze na Euro
2. Za dużo typów ma kuponie - zmniejsz do kilku i za większa stawkę wyślij
3. Nie ma nazwy , po prostu zwykły kupon akumulacyjny za 10 PLN
4. Kontra - chodzi o zabezpieczenie się , gdy na kuponie został ostatni typ.
5. http://forum.bukmacherskie.com/f18/

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
A dlaczego nie możesz grać tych meczów rozgrywanych na przestrzeni miesiąca w postaci singli - za rosnące stawki, uzyskane z wygranych na poprzednich etapach?

H 0

highman

Użytkownik
mogę ????
Sądziłem że przy obstawianiu pewniakow i odrobinie szczescia uda się zarobic wieksza sume na jednym kuponie. Obstawiajac wydarzenia na kursach 1.30 na przestrzeni miesiaca daje nam bardzo wysokie aco. Dzięki za odpowiedzi !

Do góry Bottom