>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Obstawianie przez nieletniego na efortunie

A 0

amadeusz575

Użytkownik
Witam,

Mam 17 lat i chcę rozpocząć przygodę z obstawianiem zakładów. Czy jak założę konto w efortunie na moją mamę, podając przy tym numer mojego konta bankowego, uniknę odpowiedzialności karnej? Czy fortuna będzie sprawdzała zgodność konta bankowego z danymi podanymi przy rejestracji?

kubeq8 1,6K

kubeq8

Użytkownik
Jak już musisz na mamę konto założyć to powinieneś podać jej nr konta a nie swoje bo Ci to nie przejdzie przy ewentualnej próbie wypłaty

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Najlepsza rada i weź ją sobie do serca:
1. Do 18 typuj sobie na kartce, na sucho, bez wydawania pieniędzy, załóż sobie temat na forum, sprawdź siebie jak to wychodzi w praktyce gdzie pieniądze nie wchodzą w grę - ZRÓB TO, A ZOBACZYSZ SAM. Tak szczerze to niewiele Ci zostało, ucz się cierpliwości i pokory.
2. Takie kombinowanie zakładania konto jako nieletni, czy na dane mamy jest BEZSENSU, a czemu? Bo przy ewentualnej wygranej bukmacher Ci powie:
- &quot;Haha frajerku wygrałeś u nas 20 tysięcy, a my Ci tego nie wypłacimy bo zgonie z naszym regulaminem który ZAAKCEPTOWAŁEŚ mamy prawo Ci zabrać środki i zamknąć konto, chciałeś wyruchać Freda, to teraz Fred wyrucha Ciebie.&quot;
Później byś założył temat na forum typu: &quot;Fortuna to oszuści, ukradli mi pieniądze itd.&quot;
Takich tematów jest na pęczki, ludzie łamią nagminnie regulaminy, zakładają po 5 kont na babcie, ciocie, wujków, z tego samego numeru IP, robią różne wpłaty z innych danych i wypłaty, a później narzekają na bukmacherów, że zamykają im konta wraz z środkami.
Zastanów się czy warto?

A 97

analyst

Użytkownik
Nie ! Konta muszą być zgodne wszędzie. Zagrać możesz jak ukończysz 18 lat, do tego czasu zostają ci naziemne punkty.

Do góry Bottom