Jak wiadomo jeden z Bukmacherów internetowych ma w swoich zakładach możliwość obstawiania niższych Polskich lig. Czy można obstawiać klub ze swojej miejscowości, bo jak wiadomo można czasem dobrze zanalizować drużynę i często ją trafiać. Proszę o odp
Ale ja pytam poważnie. Nie nabijam postów tylko chcę zaciągnąć informacji an ten temat. Patrzyłem na regulamin Tobet i nic tam nie pisze o tym, może mnie ktoś oświeci?
Skoro te mecze są w ofercie bukmachera to jasne, że możesz je obstawić. Nie ma znaczenia, że stawiasz akurat na klub ze swej miejscowości. Inna sprawa - takie mecze to pograsz po kilka - kilkanaście złotych znając życie.
@gacek810, i tak oto na tym 1 pytaniu, masz już kilka postów więcej - ale idź na całość, bo zapewne nie wiesz także czy możesz w meczu drużyny z Twojego miasta grać na to, czy będzie under/over 2.5 itd. itp.
Grunt to dobry pomysł, na którym można się dłuuugo wieźć! ????
Ale jak będziesz za celnie obstawiał swoje rodzime drużyny z okolicy, to najwyżej posadzą cie obok "Fryzjera" ???? )) heheheh. W czym problem ? ????
Można. Ale jak kilka razy mocniej pociśniesz i wejdzie - limity i koniec zabawy. Widzą skąd jesteś - a info mogą się domyślać... Może kuzyn bramkarza spłaca kredyt za mieszkanie...
Będziesz topił, każdy pozwoli.
PS. Miej Pan swój rozum, bo pytanie takie niskich lotów.
CYA.