>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Obstaiwłem co wy na to?

P 0

pacyfka99

Użytkownik
Elo mam pytanko ,jako początkujacy hazardzista postawiłem typy
tak jak mi doradzał kolega czyli to co ponizej w podajnej kombinacji.

Miami Heat - Detroit Pistons (Typ) 2 1,50
Utah Jazz - Houston Rockets (Typ) 1 1,55
Seattle Supersonics - Phoenix Suns (Typ) 2 1,15

Ale z racji ze zdarzaja sie niespodziankipomyślałem ze obstawie jeszcze w systeiemie 2/3 ale obstawiajac ze houston wygra ponieważ uznałem ze jesli sprawdza sie typy wyrzej to i tak wygram oba zakłady ale jesli zdarzy sie neispodzianka to uznalem ze houston ma najwieksze sznse przegrać
wiec z racji ze nie jestem łapczywy uznałem ze jak wgyram pierwszy zakład
to i drugi ale z mniejsza wygrana
a jak pierwszy nie wyjdzie to drugi bedzie ok a dzieki temu ze huston ma stawke 2,4 przynajmniej sie zwruci za to co postawilem a moze cos jeszcze

Miami Heat - Detroit Pistons (Typ) 2 1,45
Utah Jazz - Houston Rockets (Typ) 2 2,40
Seattle Supersonics - Phoenix Suns (Typ) 2 1,15

Jednak mój kumpel który w tym juz siedzi długo i do którego biore typy
stwierdził ze to jest głupie i ze nie stawia sie na przeciwne druzyny
Ale ja uznałem ze nie stawia sie w momencie gdy jest to zakład pojedynczy
bo to co postawiłem uwarzam za rozsądne
co wy na to?
jesli on ma racje to mozecie mnie zbluzgac od góry do dołu
sory za błedy prubowałem poprawic ale text mi sie zamazywał :p jak cos poprawiałem pozdro dzieki za uwagi ????

tvn24 0

tvn24

Użytkownik
no więc tak: pierwszy kupon ma AKO: 2.67 a drugi masz Ako na poszczególne kombinacje: 3.48 1.66 2.76 czyli stawiając po np 3 zł na każdy kupon w pierwszym masz wygraną 8.01 a w drugim: 7.9 więc moim zdaniem w tym przypadku to co Ty zrobiłeś jest średnio opłacalne bo jak siądzie Ci typ na Utah to masz tylko 2.01 zysku a jak Hosuton to 1.9 biorąc pod uwagę jeszcze że pozostałe dwa mecze wytypowałeś poprawnie, podsumowując moim zdaniem dobrze zrobiłeś jednak logicznie rzecz biorąc ryzykujesz 6 zł w sumie (przykład tylko) a zysku jest 2 zł (przykład) więc na dłuższą mete nie warto tak grać ;)

fito85 0

fito85

Użytkownik
to ja jestem tym kolegą :jezora: Moim zdaniem miałyby te kupony sens, gdyby na obu były te same drużyny, bo nawet jeśli jeden nie wejdzie to drugi wejdzie, jeśli tylko jeden mecz na blokowym nie siądzie. A z przeciwstawnymi drużynami to samemu sobie się ogranicza potencjalna wygraną

P 0

pacyfka99

Użytkownik
Dodam jeszce ze na kombinacje postawielm 2 zł a na system 6 zł
ogólnie sie opłaciło
Co do tego ze małe stawki to początkuje
ogólnie wyszedłem na +
Jednak nadal sie nie zgadzam z tym ze nie stawia sie na przeciwne dróżyny
z racji ze huston miało najwieksze prawdop. ze przegra a na systemie nie chicalem jakos zarobic. miałęm nadzieje ze uda sie wygrac oba ???? przy stawce 2 i 6 wyszedłem na plus ogólnie narazie wychodze na + ale moze poczatkujacy maja wiecej szcześcia :p
Gdybym obstawił w systemie to co w kombinacji to by nie miało wtedy sensu tak mi sie wydaje Bo stawiajac na system moge przegrac 1 meczyk a ze moge wytypowac który to zwieksza prawdop. ze wygram To by było na tyle ???? dzieki za odpowiedz &quot;moim zdaniem dobrze zrobiłeś&quot; bo to oznacza ze ktos ruszył swoja inteligencją a co do chasła ze sie nie stawia na przeciwne to mozna jak dla mnie podciagnac tylko pod pojedynczy kupon i pod kombinacje pozdro ????

tvn24 0

tvn24

Użytkownik
stawia sie jedno zdarzenie na dwóch kuponach albo i więcej ale to zależy co to jest i kto to stawia, bo jak sie bezmyślnie walnie na wszystkie kupony to samo zdarzenie to skutki będą opłakane :p

Do góry Bottom