>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Obrot w betlicku !

D 0

dzieciol100

Użytkownik
Mam pytanie jak wplace na betlick 30 zl to dostane drugie 30 tak ? i obrot zebym mogl wyplacic musi wynosic 30+30*3=180 zl ? Dobrze rozumuje ?
Czy mozna na betlicku stawiac system np 4 z 5?

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
O ile się orientuje w BetClicku nie dają (bonusu powitalnego 100% do iluś tam..),
ale domyślam się że co dopiero założyłeś tam konto także wpłacając 30 zł,będziesz miał zakład bez ryzyka jeśli postawisz te 30 zł na zakład i go przegrasz zwracają ci pieniądze,jeśli wygrasz dodają ci wygraną do konta lecz mniejszą o stawkę jaką postawiłeś w obu przypadkach możesz od razu po tym kaskę wypłacić(na to samo konto co wpłacałeś),promocja ciekawa więc proponuje skorzystać! ????
Powodzenia.

dawio 0

dawio

Użytkownik
&quot;jeśli wygrasz dodają ci wygraną do konta lecz mniejszą o stawkę jaką postawiłeś&quot;
gdzie to wyczytałeś? bo czytam regulamin tej promocji i już nic nie rozumiem, a każdy kogo spytam mówi zupełnie co innego...
Stawiam 50zł na kurs np. 3,5
3,5 x 50zł = 175zł
Przegrywam - dostaje z powrotem 50zł i mogę je wypłacić na konto lub grać dalej?
Wygrywam - dostaje 175zł - (minus) 50zł [stawki] = czyli 125?
Z tego co napisales tak wynika, ale nigdzie w regulaminie promocji nie moge znaleźć tego...

golden 0

golden

Użytkownik
Jak postawisz 50zł po kursie 3.5 i wygrasz to 175zł masz na koncie (z czego 125zł czystego zysku) - proste i logiczne ????

dawio 0

dawio

Użytkownik
no tak jest zawsze, ale kolega napisał &quot;jeśli wygrasz dodają ci wygraną do konta lecz mniejszą o stawkę jaką postawiłeś&quot; wiec troche mnie to zmyliło
Taka promocja, aż się wierzyc nie chce ;p

Do góry Bottom