>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Obracanie większymi kwotami u bukmacherów przez Moneybookers

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
Czytałem wcześniej, że różne rzeczy działy się na mb, gdy na koncie pojawiały się większe kwoty. Czy warto mi korzystać z mb, gdy np. będę wypłacał z buków kwoty ponad 1000zł, a potem, te wypłacone, wpłacał na inne buki? Czy nie grozi mi to utratą tych pieniędzy? Bo mb jest całkiem wygodne, ale skoro maja kraść moje pieniądze to wole podziękować.

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
ok, a jeżeli to będą kwoty rzędu paru/parunastu tysięcy, dalej wszystko będzie ok? bo czytałem gdzies na tym forum, że mogą zablokować konto, gdy się obraca tysiącami, a nie posiada się własnej firmy. nie chcę po prostu stracić pieniędzy.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Jeżeli nie masz dużych przychodów od innych użytkowników mb to nie będą się pytać o żadną firmę, chodzi tu o to żebyś używał konta do zastosowań niekomercyjnych. Zweryfikuj konto na wszystkie możliwe sposoby i wpłacaj kasę, pamiętaj jeszcze o limitach, bo po przekroczeniu ich zablokują Ci konto do wyjaśnienia. Wszystko się rozbija o pranie pieniędzy w necie, po to są te wszystkie ograniczenia, więc jak grasz tylko u bukmacherów i nie masz jakiś dziwnych transakcji to wszystko powinno być ok.

Do góry Bottom