>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Obrót

fanwz 0

fanwz

Użytkownik
WITAM MAM TAKIE PYTANIE NP.
Chce wpłacić 100,- jako nowy gracz czyli dostanę bonus w wysokości 100,-
i jeśli mam obrócić całą kwotę 200,- * 3 po kursie 1,5
Więc moje pytanie brzmi czy jest możliwość postawienia tego w taki sposób :
under/over : 1,8/1,8
stawiam 100,- na under i 100,- na over i tak trzy razy
po pierwszym obrocie 100*1,8=180,-
po drugim obrocie 90*1,8=162,-
po trzecim obrocie 81,-*1,8=145,8,-
Czyli obrót jest a kwota z bonusu na czysto 45,8-
Nie wiem czy to jest dozwolone więc pytam.

travism 190

travism

Forum VIP
jezeli wplacasz 100zl i dostajesz bonus to musisz 3x obrócić to co masz na poczatku na swoim koncie czyli razem 600zł ???? suma stawek postawionych przez Ciebie musi wynosic 600zł lub wiecej ;) czyli np. w 1 kuponie masz stawke 200zł w drugim 300zł a w trzecim 100zł to oznacza ze wtedy juz masz obrócony bonus i bez problemu mozesz sobie kaske wyplacic oczywiscie stawianie po kursach nie mniejszych niż 1.50 ???? pzdr. ????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Travis - Czy Ty chociaż przeczytałeś o co pytał kolega? ????
- Expekt.com rezerwuje sobie prawo do wstrzymania jakiejkolwiek wypłaty bonusu jeżeli występuje podejrzenie, że zasady konkretnej promocji bonusowej i/lub promocji bonusowej od pierwszego depozytu zostały złamane bądź nie zostały one w pełni spełnione. Dotyczy to również zawieranych w ramach dokonywanego obrotu zakładów, jeżeli są one zawierane w sposób nietypowy (na przykład te same zakłady o przeciwstawnych typach). Decyzja expekt.com w tej kwestii jest finalna.
Nie jest to może fragemnt najnowszego regulaminu... ale pewnie jest aktualny.
Chyba nie we wszystkich bukach jest taka blokada... ale oni mają mały i łatwy obrót więc tutaj granie przeciwstawnych zdarzeń odpada.

Możliwe, że zaklad by został zaakcepowany gdybyś do obydwu &quot;rozwiązań&quot; dorzucił jeszcze inne zdarzenie - pewności jednak mieć nie można. Szczególnie, że mają nawet zapis, który tego dotyczy w regulaminie :jezora:

fanwz 0

fanwz

Użytkownik
travis - czy ty chociaż przeczytałeś o co pytał kolega? ????

Nie jest to może fragemnt najnowszego regulaminu... Ale pewnie jest aktualny.
Chyba nie we wszystkich bukach jest taka blokada... Ale oni mają mały i łatwy obrót więc tutaj granie przeciwstawnych zdarzeń odpada.

Możliwe, że zaklad by został zaakcepowany gdybyś do obydwu &quot;rozwiązań&quot; dorzucił jeszcze inne zdarzenie - pewności jednak mieć nie można. Szczególnie, że mają nawet zapis, który tego dotyczy w regulaminie :jezora:
dzieki wielki za twoją odpowiedz

fanwz 0

fanwz

Użytkownik
Jeszcze jedno pytanie ?
Czy po przegraniu mojej wpłaty (100,-) + bonusu (100,-), nadal mnie obowiązuje obrót do 600,- . Czy po prostu gram dalej bez żadnych dalszych zobowiązań.
Dzięki za waszą pomoc.

Do góry Bottom