>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Obrót w William Hill i nie tylko

S 21

sztuk18

Użytkownik
Witam.

Zaczynają się powoli wakacje a co sie z tym wiąże jest bardzo dużo tenisa w ofertach bukmacherów. Wpłaciłem do William Hill kaske i dostałem bonus. Mój system opiera się na tym aby obrócić bonus no i w przyszłości coś zarobić. Gramy tenisa na live i zakład na gema.
Prozpozycja wygląda tak:
Poniżej 6 pkt 2.10
6 punktów 3.00
Powyżej 6.pkt 3.25

Z moich obserwacjii wynika iż wynik do 30 w gemie żadko się zdarza. Wybieramy mecz z równymi zawodnikami i patrzymy na ilość przełamań w pierwszym secie. jak jest duża to zaczynamy zabawe. Stawiamy przykładowo po 1EUR na poniżej 6 pkt i na powyżej 6pkt. Jeżeli któryś zawodnik wygra do 15 lub do 0 to jesteśmy na zero (a przy kursie 2.10 może troszke do przodu) jeżeli będzie dokładnie 6 pkt czyli któryś wygra do 30 (żadko się zdarza) to jesteśmy - 2 EUR do tyłu a jeżeli wejdzie nam zakład na powyżej 6 pkt czyli będzie równowaga jesteśmy 1 EUR do przodu. Jeżeli nie wchodzi nam progresja czyli bedzie dokładnie 6 pkt to gramy już po 2 EUR na poniżej i powyżej 6 pkt.

Co sądzicie o tym systemie? prosze o wypowiedź.

PS: Minusem jest to iż William szybko blokuje zakłady i długo przyjmuje zakłady ale da się to to zrobić. Moim zdaniem najlepiej z jakimś kumplem na w komputery wtedy szybciej wchodzi.... Zagrałem wczoraj 5 takich zakładów i 3 razy był zwrot (poniżej 6 pkt) i 2 razy było powyżej 6pkt. Maly zysk ale obrót bonusem już się zwiększa bo jest 10 EUR

P 13

pipel

Użytkownik
Do systemu to średnio skoro jeszcze mówisz że często zakłady są blokowane, ale sama możliwość ciekawa i jestem wdzięczny za przedstawienie tego ???? . Jak trochę posiedzisz, poobserwujesz graczy i poprowadzisz statystyki to coś można z tego zrobić.

Do góry Bottom