>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Obrót po wpłacie do buka

hubi88wwy 35

hubi88wwy

Użytkownik
Witam Moje pytanie dotyczy tego czy jest taki bukmacher internetowy do ktorego wplace kase i niebede musial obracac iles tam razy razy wplaconej kasy przed wyplata? ???? i czy np wplace kase przez MB a bd mogl wyplacic na konto bankowe wczensiej nierobic depozytu?no ale glownie mnie interesuje odpowiedz na 1 pytanie;)Mam nadzieje ze ktos mi pomorze;)

hubi88wwy 35

hubi88wwy

Użytkownik
Z tego co wiem,to kase wpłaca się żeby ją obstawiać...chyba,że mówisz o bonusie ;)
heh...pomysl troche;)chodiz mmi o to ze wplace np 100zl postawie za 20 wygram 50 i chodiz mi o tozeby moc odrazu to wyplacic te wygrane 50zl;)bo np w bah wplacam sto i zeby moc wyplacic musze najpierw zagrac lacznie za 100zl czyli raz obrocic;)

B 4

bongo84

Użytkownik
heh...pomysl troche;)chodiz mmi o to ze wplace np 100zl postawie za 20 wygram 50 i chodiz mi o tozeby moc odrazu to wyplacic te wygrane 50zl;)bo np w bah wplacam sto i zeby moc wyplacic musze najpierw zagrac lacznie za 100zl czyli raz obrocic;)
to idz do ziemniaka bedziesz miec kase od razu w rekach

B 4

bongo84

Użytkownik
o ja pie.....;/wy wgl wiecie mi chodzi??chyba nie;/
no wlasnie ja pie... jak masz problem z 1krotnym obrotem wplaty to pusc sobie kupon u ziemniaka i nie bedziesz miec problemu. z tego co wiem to takie zabezpieczenie przeciw praniu brudnych pieniedzy i nie wiem czy gdziekolwiek sie da wplacic i wyplacic

jacek89 5

jacek89

Użytkownik
ja wiem o co Ci chodzi. Z tego co wiem, to tak możesz grać w sportingbet. Ale zawsze najlepiej zapytaj supportu i upewnij się jeszcze przed wpłatą kasy.
Pozdro

radek03 90

radek03

Forum VIP
Ja czasami tak robię, aby ominąć opłatę na mb za przelew na konto, to wpłacam na unibet i od razu przelewam na konto bankowe, robiłem tak już dużo razy i zawsze bez problemu kasa była na koncie. A jeśli nawet jakiś buchmacher chce jednokrotnego obrotu to po prostu zagraj za te 100zł nawet na live po kursie 1,01 aby dali ci święty spokój i będzie OK. Ale do takich przelewów to na teraz polecam unibet.

Do góry Bottom