>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Obrót pieniędzmi w bwin.

M 0

michal92-64487

Użytkownik
Witam. Przelałem na swoje konto bwin 120 zł dzięki czemu otrzymałem 60zł bonusu startowego. W sumie miałem 180zł. Po krótkim pobycie na tym buku zdecydowany jestem jednak powrócić na bet365. Ten miał być tylko eksperymentem. Zapomniałem o wykonaniu obrotu. Tzn. po kliknięciu wypłata miałem podział na pieniądze które mogą zostać podjęte, czyli prawdziwe i te które nie mogą czyli bonusowe. Przy bonusowych miałem 0.00 PLN, a przy tych które mogę podjąć cała moja suma którą miałem na koncie. Zleciłem wypłatę, przesłałem dokument tożsamości i jestem na etapie oczekiwania na zatwierdzenie dokumentu po którym wypłacone zostaną pieniądze. Pieniądze zostały odjęte z konta już na bwinie i czekam za potwierdzeniem dowodu osobistego. Moje pytania teraz jeśli nie obróciłem te 3x bonusem i 1x swoimi pieniędzmi bwin mi wypłaci tą kasę? Bo nie ma jej już na koncie u buka. A jeśli nie wypłaci, co się z nią stanie?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Jeśli nie zrobiłeś obrotu to najprawdopodobniej pieniądze wrócą na konto i dostaniesz od nich maila ile jeszcze musisz zagrać.

M 0

michal92-64487

Użytkownik
Rozumiem, że wypłatami zajmuje się dział finansów. Ktoś wie czy pracuje on w weekendy? Biuro obsługi jest czynne w sobotę ale czy dział finansów? Pytam bo wczoraj wysłałem ten dowodzik ale potwierdzenia go nie mam do tej pory(tzn zatwierdzenia bo biuro obsługi przysłało mi że został przekazany do zatwierdzenia) więc wydaję mi się że dopiero w poniedziałek otrzymam odpowiedź. Ktoś może potwierdzić jak to jest z tym działem finansowym?

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
W poniedzialem to ci najwczesniej zaakceptuja dokument zawsze z tym jest problem...A wyplate pewnie zrealizuja we wtorek lub w srode..wiec najwczesniej kase dostaniesz we wtorek i dostaniesz te cale 180zl bo nie masz kasy w srodkach bonusowych

M 0

michal92-64487

Użytkownik
A mam jeszcze takie pytanie. Jeśli np będę chciał sobie jeszcze dorzucić coś na konto bwin do tej kasy co mam. Wówczas jaki jest wymagany obrót? Jeśli mam np 120zł dorzucę 30zł będę miał 150zł. Czy aby wypłacić to 30 które wpłaciłem muszę wykonać jakiś obrót?

sylar 87

sylar

Użytkownik
Jaszym widać masz pojęcie o czym piszesz ???? spróbuj wpłacić do bwina i wypłacić zobaczymy czy dasz radę ;)

R 1,1K

radziooh

Użytkownik
akurat sie mylisz w tobecie,betclicu i unibecie mozna tak zrobic a wszedzie musisz obracac...Inaczej ci nie wyplaca albo cos potraca np 4%
Odpowiadając na pytanie informujemy, że po dokonaniu wpłaty użytkownik może zlecić wypłatę w każdej chwili. Prosimy jednak zwrócić uwagę na to, że główną działalnością serwisu Gamebookers jest oferowanie zakładów sportowych, a więc wypłata pieniędzy od razu po wpłacie, bez żadnej gry, jest nie rekomendowana.

W przypadku pytań lub wątpliwości prosimy nie wahać się i pisać.

Dziękujemy za wybranie naszych usług.

Paula
Dział Obsługi Klienta
A więc na pewno nie tylko betlcik unibet i tobet. Pozdro

sylar 87

sylar

Użytkownik
Radzioch jak wpłacisz 200 zł i wypłacisz to nikt się nie doczepi ale jak wpłacisz już 5 tyś i zlecisz wypłatę to nie zdziw się jak odbierzesz mail z oskarżeniem o pranie brudnych pieniędzy... ;)

Do góry Bottom