>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Obrót Bonusem.

F 0

fanatyklech

Użytkownik
Witam.
Jestem tutaj nowy i zarazem dopiero zaczynam moja przygodę z internetowymi bukmacherami. Wiec proszę Was o pewną pomoc.
Dostałem takie maila od UNIBETu
&quot; Zwrot, który otrzyma Pan w przypadku przegrania swojego pierwszego zakładu podlega warunkom trzykrotnego obrotu w zakładach bukmacherskich lub w lobby gier.
Aby wykonać wymagany obrót należy wnieść zakład po kursie 1.4 lub wyższym.&quot;
I stąd moje pytanie. Powiedzmy ze dostane zwrot bonusu w wyskosci 50zl to co to oznacza??? ze muszę zagrać trzykrotnie zakłady każdy za minimum 50zl ??? żeby moc wypłacić bonus??? czy np zagrać trzy pojedyncze zakłady każdy po kursie 1,4zl?? czy tez po prostu suma wygranych albo postawionych pieniędzy musi równać się 150 złotym??
Może mi ktoś dokładnie wytłumaczyć na czym polega obrót tym bonusem???? z góry dziękuje za pomoc.

jannek 389

jannek

Użytkownik
suma zakladow musi sie rownac 150zl , a kazdy z zakladow, obojetnie czy to beda 3x50zl czy 15x10 musi miec minimalny kurs 1.4

F 0

fanatyklech

Użytkownik
Dzięki za odpowiedz. a ten minimalny kurs 1,40zl musi mieć każdy zdarzenie czy zakład np może być kupon wielokrotny np trzy zdarzenia:
jedno: 1,06
drugie 1,33
trzecie 1,21

Do góry Bottom