>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Obrót bonusem

E 0

everee

Użytkownik
Mógłby mi ktoś dogłębniej wytłumaczyć o co chodzi z tym punktem regulaminu?

Zakłady postawione na handicapy azjatyckie, azjatycką sumę goli i zakład na zwycięstwo w baseballu, zarówno w zakładach przedmeczowych, jak i na żywo, nie liczą się do jakichkolwiek wymagań obrotu.
Czy jeżeli postawię zakład na U/O w piłce nożnej, hokeju, tenisie, koszykówce, ręcznej, albo baseballu to liczy się to do wymagań obrotu? Co to znaczy azjatycka suma goli? Dotyczy to tylko nożnej czy także pozostałych dyscyplin?

Czy jeżeli postawię na handicap w wyżej wymienionych dyscyplinach to wlicza się to do obrotu bonusem? A co jeśli bym chciał zagrać w baseballu np. na Dodgers -1.5? Tam jest napisane że nie wlicza się zakład na zwycięstwo, ale nie ma napisane nic o handicapach.

Tak samo lubię obstawiać handicapy w NBA, zarówno na cały mecz, jak także na połowę, czy pierwszą kwartę. Często gram także U/O 1q ???? Tak samo chciałbym grać te &quot;regulowane handicapy&quot; np. dzisiaj na Orlando po kursie 1.5 ???? Mogę tutaj też tak grać i będzie się to liczyło to obrotu?

Proszę o odpowiedzi i będę wdzięczny za pomoc.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Suma goli (normalne - znane z ziemniaków U/O), a azjatycka suma goli to co innego.

Normalna suma goli np. U/O 2.5 - nie daje możliwości zwrotu, albo wygrywasz albo przegrywasz.

Azjatycka suma goli działa nieco inaczej, gdyż kwota zakładu jest podzielona i postawiona po połowie na dwie podane w zakładzie opcje. Na przykładzie:
Powyżej 2, 2.5 / Poniżej 2, 2.5
Stawiasz za 50 zł na OVER.
0-1 bramek w meczu - strata całej kwoty.
2 bramki w meczu - zwrot połowy kwoty.
3 bramki i więcej - wygrana.
Widzisz więc, że w tym wypadku azjatycka suma goli ma pewnego rodzaju &#39;zabezpieczenie&#39;, zwrotu połowy stawki, jeśli zabraknie jednej bramki do pokrycia OVERA.

Jednak w wypadku gdy stawiałbyś na UNDER jest to typ ryzykowniejszy. Ale i kursy odpowiednio się różnią.

Identycznie wygląda sprawa handicapów azjatyckich, również stawka jest dzielona. Wszystkie typy są opisane na necie, więc google -&gt; handicapy azjatyckie i wiesz wszystko.

Wszystko co nie zawiera słowa &#39;azja&#39;, będzie liczyło się do obrotu. Co do baseballu to nie jestem pewny, bo sam nie grałem, ale jeśli napisali, że nie liczą się tylko zakłady na zwycięstwo, to pewnie tak jest. Musisz dokładnie dopytać na ich liveczacie.

Do góry Bottom