Mógłby mi ktoś dogłębniej wytłumaczyć o co chodzi z tym punktem regulaminu?
Czy jeżeli postawię na handicap w wyżej wymienionych dyscyplinach to wlicza się to do obrotu bonusem? A co jeśli bym chciał zagrać w baseballu np. na Dodgers -1.5? Tam jest napisane że nie wlicza się zakład na zwycięstwo, ale nie ma napisane nic o handicapach.
Tak samo lubię obstawiać handicapy w NBA, zarówno na cały mecz, jak także na połowę, czy pierwszą kwartę. Często gram także U/O 1q ???? Tak samo chciałbym grać te "regulowane handicapy" np. dzisiaj na Orlando po kursie 1.5 ???? Mogę tutaj też tak grać i będzie się to liczyło to obrotu?
Proszę o odpowiedzi i będę wdzięczny za pomoc.
Czy jeżeli postawię zakład na U/O w piłce nożnej, hokeju, tenisie, koszykówce, ręcznej, albo baseballu to liczy się to do wymagań obrotu? Co to znaczy azjatycka suma goli? Dotyczy to tylko nożnej czy także pozostałych dyscyplin?Zakłady postawione na handicapy azjatyckie, azjatycką sumę goli i zakład na zwycięstwo w baseballu, zarówno w zakładach przedmeczowych, jak i na żywo, nie liczą się do jakichkolwiek wymagań obrotu.
Czy jeżeli postawię na handicap w wyżej wymienionych dyscyplinach to wlicza się to do obrotu bonusem? A co jeśli bym chciał zagrać w baseballu np. na Dodgers -1.5? Tam jest napisane że nie wlicza się zakład na zwycięstwo, ale nie ma napisane nic o handicapach.
Tak samo lubię obstawiać handicapy w NBA, zarówno na cały mecz, jak także na połowę, czy pierwszą kwartę. Często gram także U/O 1q ???? Tak samo chciałbym grać te "regulowane handicapy" np. dzisiaj na Orlando po kursie 1.5 ???? Mogę tutaj też tak grać i będzie się to liczyło to obrotu?
Proszę o odpowiedzi i będę wdzięczny za pomoc.