>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

obrót bonusem

P 0

pyrka87

Użytkownik
Wpłacona kwota – łącznie z dopisanym bonusem – musi zostać trzy razy postawiona w zakładach sportowych przed możliwością wypłaty. co to oznacza ze jak wpłace 50 zł dostane 50 zł to musze 1 swój zakład za 100 zł zrobic i kolejhne dwa tak samo??

H 5

horcyk

Użytkownik
oznacza to że musisz 100 zł obrócić 3 razy (po danym kursie) nie ważne czy będziesz stawiał kupony po 1,2,10,40,50..... zł

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Mówiąc inaczej:
suma wszystkich stawek(nieważne w jakim okresie czasu) musi wynieść 3x(depozyt+bonus) i wtedy wypłacasz do woli ????

B 4

bongo84

Użytkownik
Mówiąc inaczej:
suma wszystkich stawek(nieważne w jakim okresie czasu) musi wynieść 3x(depozyt+bonus) i wtedy wypłacasz do woli ????
wlasnie ze wazne w jakim okresle czasu bo z reguly bukmacher w regulaminie okresla sie. I jak dla mnie to najbardziej decydujący czynnik o oplacalnośći brania bonusa czy nie a jak brania to ile wplacic tam, żebym potem sie w czasie wyrobil, bo jak ma przepaść to szkoda sie w tym babrać

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Nie spotkałem się jeszcze z bonusem, który trzeba obracać w np kilka(naście) dni tak, żeby obrót był niewykonalny. Zazwyczaj jest to 30dni+, a przez tyle czasu to kilka razy można wymagany obrót zrobić.

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Nie spotkałem się jeszcze z bonusem, który trzeba obracać w np kilka(naście) dni tak, żeby obrót był niewykonalny. Zazwyczaj jest to 30dni+, a przez tyle czasu to kilka razy można wymagany obrót zrobić.

Bo nie dostales bonusa na Gamebookers ????

Obrot 5 dni ????

B 4

bongo84

Użytkownik
np na bet365 jest 90 dni i trzeba 6krotnie obrocic depozyt plus bonus. Max bonus to 100, depozyt 100 czyli 200 x 6=1200. I mimo, że masz 3 miesiące na obrót to jak ktoś stawia nawet po dyszcze nie da rady obrocic tego bonusa, musiał by stawaić po kilka kuponów na dzień.

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Bo nie dostales bonusa na Gamebookers ????

Obrot 5 dni ????
O ile się nie mylę, to była to nagroda w konkursie, nie bonus :-D

np na bet365 jest 90 dni i trzeba 6krotnie obrocic depozyt plus bonus. Max bonus to 100, depozyt 100 czyli 200 x 6=1200. I mimo, że masz 3 miesiące na obrót to jak ktoś stawia nawet po dyszcze nie da rady obrocic tego bonusa, musiał by stawaić po kilka kuponów na dzień.
3 miesiące na 1200zł to bardzo dużo czasu. Zakładasz, że stawiamy 10zł dziennie, ale nie sądzę, żeby każdy stawiał dokładnie taką stawkę (szczególnie np po tych 60 dniach, gdzie jeżeli do nich dobrnął, to przecież ma już więcej pieniędzy niż na początku :-D).

Na Euro 2008 był bonus w BAHu: do 600zł. Wpłaciłem do nich, wymagany obrót wyskoczył mi ok 4800zł. O ile dobrze pamiętam, to czas na obrót wynosił 30 dni, a bez problemu się wyrobiłem i wypłaciłem od nich ponad 2100zł.

Dla chcącego nic trudnego, naprawdę ;)

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
W takim razie źle pamiętałem. Natomiast faktem jest, że obrotu dokonałem w ok 30 dni bez problemów.

B 4

bongo84

Użytkownik
3 miesiące na 1200zł to bardzo dużo czasu. Zakładasz, że stawiamy 10zł dziennie, ale nie sądzę, żeby każdy stawiał dokładnie taką stawkę (szczególnie np po tych 60 dniach, gdzie jeżeli do nich dobrnął, to przecież ma już więcej pieniędzy niż na początku :-D).

Na Euro 2008 był bonus w BAHu: do 600zł. Wpłaciłem do nich, wymagany obrót wyskoczył mi ok 4800zł. O ile dobrze pamiętam, to czas na obrót wynosił 30 dni, a bez problemu się wyrobiłem i wypłaciłem od nich ponad 2100zł.

Dla chcącego nic trudnego, naprawdę ;)
owszem zgodze sie ze w 3 miesiace mozna obrocic 1200 przy zalozeniu ze wszystko idzie zgodnie z planem. A co gdy pare razy zlapie sie duzego minusa? Zawsze trzeba brac najczarniejszy scenariusz bo nigdy nic nie wiadomo ;-)

Do góry Bottom