Masz wygrać 15-krotnosc od kwoty freebeta, nie myl tego z tym że masz 15 x zagrać, masz porostu wygrać 15 x więcej w 1 grze bądź ilu tam Ci się uda
Chomik1>> z nas 2 tylko 1 ma tu rację i to niestety nie jesteś Ty ???? - bowiem na 100% prawidłową jest tylko moja odpowiedź, że chodzi tu o zrobienie 15x
obrotu tym freebetem a nie uzyskanie 15x zysku.
Wystarczyło abyś poszukał w necie na stronie buka dokładnego opisu w zakresie warunków stawianych graczowi, zanim zamieściłeś swój wpis z nieuzasadnionym, totalnie błędnym tegoż swoim zinterpretowaniem.
Ponadto odnosisz się w swoim wpisie do treści u mnie wcale nie występujących, gdyż ja napisałem przecież w odpowiedzi dla kolegi @paypal, że chodzi tam
o 15x obrót kwotą bonusu a nie że ma zagrać 15 razy jak Ty się doczytałeś i komentujesz jako rzekomo moją wypowiedź, bo to są zgoła odmienne zagadnienia.
Ale nie przejmuj się zbytnio swoją niewiedzą, bo w bukmacherce najtrudniejsze jest początkowe 20 lat - a tyle stażu na tym gruncie to i ja nie mam i ta okrągła rocznica przypadnie u mnie dopiero w roku 2021 i dlatego wciąż się uczę...
Tu masz lekturę, w formie uzupełniania dziś wykazanych braków w podstawowej edukacji:
What is rollover in sports betting, bonus rollover explained
http://www.onlinebookmakers.co/what-is-rollover-explained.html
( jeżeli oczywiście języki obce nie są Ci obce)