>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Obrót Bonusa 100%

A 0

aress_86

Użytkownik
Witam
Mam takie pytanie bo w regulaminie promocji jest napisane ze trzeba 6 razy obrocic w ciagu 1 miesiaca wplate+bonus zeby moc wyplacic. Na ich stronie jest takie fajne cos co liczy ile jeszcze zostalo do obrocenia. Ale problem polega na tym ze jest takie cos jak Pozostaly czas i ja mam tam napisane Nieograniczony. Wiec nie wiem jak mam na to patrzec a supporta nie bede sie pytac bo jezeli to jest ich wina to jak mu to powiem to moze zmienic a tego nie chce. Mieliscie podobnie? Bo nie wiem czy sie spieszyc z tym obrotem czy nie.
Pozdro

T 9

tosterkm

Użytkownik
nie ma tam zadnego bledu, masz full czasu na obrot bonusem, wiec sie nie spiesz i dokladnie analizuj spotkania ????
ten pasek postepu jest mylacy, oni pisza ze musisz postawic kase za 6x(wplata+bonus)
na szczescie nie jest tak zle, musisz postawic zaklady za laczna kwote (wplata+bonus)
ogarnalem to na sobie, najpierw na tym pasku mialem ze musze miec obrot w wysokosci 1188zl czyli 6x(99zl+99zl)
no i sobie gralem, pasek powoli sie zapelnial a jak suma stawek na wszystkie zaklady przekroczyla 198zl (czyli wplata+bonus) to tak gdzie byl pasek bylo napisane ze bonus wykonany i moglem wyplacic kase, co tez uczynilem, zadnych pytan i problemow ????
podobna akcja byla juz opisana w tym dziale:
http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=10789 (patrz post nr16)

jaca 0

jaca

Użytkownik
...ten pasek postepu jest mylacy, oni pisza ze musisz postawic kase za 6x(wplata+bonus)
na szczescie nie jest tak zle, musisz postawic zaklady za laczna kwote (wplata+bonus)...
To, że u Ciebie tak było, nie oznacza, że jest to reguła!
Ja po otrzymaniu bonusa na 111zł musiałem go obrócić na całą kwotę 1332 i dopiero wówczas miałem na pasku &quot;wykonane&quot;.
A niedawno mój znajomy po wykonaniu połowy obrotu miał &quot;wykonane&quot; - nie wiem od czego to zależy, ale widocznie ich system jest nieobliczalny :jezora:

T 9

tosterkm

Użytkownik
To, że u Ciebie tak było, nie oznacza, że jest to reguła!
Ja po otrzymaniu bonusa na 111zł musiałem go obrócić na całą kwotę 1332 i dopiero wówczas miałem na pasku &quot;wykonane&quot;.
A niedawno mój znajomy po wykonaniu połowy obrotu miał &quot;wykonane&quot; - nie wiem od czego to zależy, ale widocznie ich system jest nieobliczalny :jezora:
jak sam napisales w przypadku twojego kolegi pasek byl mylacy, w moim podobnie oraz w przypadku kilku innych uzytkownikow forum, ktorzy opisali ten stan rzeczy w temacie &quot;Wasze opinie o betsson&quot;
wiem, ze nie zawsze, ale w wielu przypadkach pasek postepu wykonania bonusa jest mylacy dlatego tak napisalem, znalem opinie kilku uzytkownikow i swoje doswiadczenia wiec napisalem ze pasek jest mylacy, nie twierdze ze to regula...

A 0

aress_86

Użytkownik
a wiec panowie tak w moim przypadku tez byl on mylacy. Najpierw mialem tak wykonane kolo 30 % zagladam nastepnego dnia i juz 100%. Wiec nie ma co prowadzic dyskusji na ten temat (bo chyba jest zbedna), nie ma na to reguly. I nikt sie o tym nie dowie. Jeden bedzie musial robic do 100% drugiemu przy 40% zaliczy a trzeciemu jeszcze przy 60% zaliczy.
Pozdro

bodi 70

bodi

Użytkownik
Obraca się np raz -zarabia się troszkę kasy, co wygrywasz ponad stan bonusa przenosisz do kasyna, następnie za to co zostało jako bonus dalej obstawiasz meczyk-jak Ci wchodzi ok, wygraną dalej przerzucasz do kasyna, a czym masz mniej na koncie w zakładach tym i bonus zarezerwowany jest mniejszy.grasz tak dwa trzy razy aż bonus zarezerwowany będzie mniejszy czyli ok.20-40 zł wówczas stawiasz np. dość ryzykownie na duży kurs np.2,8-4,0 i wówczas jak zakład wchodzi to super - a jak nie to tez dobrze.wtedy tracisz te 20-40 zł i konto wyzerowuje Ci się , a kasa w zarobiona wcześniej w kasynie czeka.Jak konto w zakładach jet wyzerowane wylogowujesz się z betsson, następnie po chwili wracasz mając bonus wykonany-teraz bez problemu rzucasz kase z kasyna na zakłady która możesz swobodnie grać lub wypłacić.czyli jaki wniosek ,że możesz mieć np tylko 30% wykonać obrotu, a zarobiona kase wypałcić.

shen 408

shen

Użytkownik
Mam pytanie bo nie wiem o co chodzi ,Wpłaciłem kasę i dostałem bonusa 90+90pln,Zrobiłem obrót 25%,wchodzę w moje konto a tam dostępne do zakładów 119pln.Na zakładach mam 245pln na koncie,nic nie wpłacałem póżniej,obstawilem za 260pln,

M 0

maxityper

Użytkownik
Mam pytanie bo nie wiem o co chodzi ,Wpłaciłem kasę i dostałem bonusa 90+90pln,Zrobiłem obrót 25%,wchodzę w moje konto a tam dostępne do zakładów 119pln.Na zakładach mam 245pln na koncie,nic nie wpłacałem póżniej,obstawilem za 260pln,
To nic tylko sie cieszyc raczejskoro tak :d

Do góry Bottom