>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Obliczanie wygranej w kuponie rozpisowym.

P 0

pumba665

Użytkownik
Witam
Zagrałem sobie ostatnio systemem 6 z 9 za 168zl w stsie. Okazało się, że weszło mi 7 meczy. Zacząłem studiować te rozpisane kombinacje i przy moim zdziwieniu wyszło mi, że moja wygrana wynosi 64,90zl!!!!!!!
Czyli jestem w plecy ponad 100zl. Jest to możliwe , żeby tak były skonstruowane te rozpiski , że wygrywając , tak naprawdę się traci.

K 1

krasnalts

Użytkownik
Taa, jeżeli stawiałeś coś po dosyć niskich kursach, to jeżeli nie wejdą ci wszystkie zdarzenia, to wtedy możesz otrzymać tylko część zwrotu pieniędzy, które zainwestowałeś. IMO najlepiej takich kuponów nie grać, a jeżeli już to po kursach &gt;1,80, żeby w wypadku kiedy wejdzie te 6-7 meczy wyjść chociaż na lekki plus lub zero.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
pumba665&gt;&gt;&gt; skoro wybrałeś grę systemem 6z9 , to chyba musiałeś się czymś kierować - a więc liczyłeś się z wejściem minimum 6 na 9 granych zdarzeń.
Zatem mogłeś przecież ( znając kursy swoich typowanych meczy ) obliczyć jaki będzie kurs ako 6 zdarzeń z najgorszymi kursami , tak aby wiedzieć na co możesz liczyć w najgorszym wypadku przy spełnieniu się założenia trafienia 6z9....
Wtedy podjąłbyś decyzję , czy gra ma sens - bo teraz nad rozlanym mlekiem nie ma co rozpaczać.
Niech to stanowi dla Ciebie nauczkę , że gra w ciemno nie popłaca.
Pzdr.
edi8

Do góry Bottom