>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Objaśnienie zasad promocji Betsafe.

Status
Zamknięty.
P 27

pajter

Użytkownik
Witam. Pewnie przerabialiście już setki takich tematów, ale ja jako mało doświadczony gracz w bukach internetowych mam pytanie co do promocji Betsafe 100% bonusu do 100 zł. Wybrałem Betsafe, gdyż nie mam tam konta i z tego co widzę mają ciekawą ofertę na speedway.
Cytat:
20. Przykład: Jeżeli wpłacisz 100 PLN i zarezerwujesz pełną kwotę na bonus, otrzymasz bonus 100 PLN i będziesz mieć łącznie 200 PLN na obstawianie w Zakładach Sportowych. Musisz obrócić te pieniądze 6 razy ( 6 x 200 PLN = 1200 PLN ) przy kursie 2,00 lub wyższym, przed możliwością wypłaty lub gry w innych produktach.
I tu się pojawia moje pytanie. Wpłacając 50zł i rezerwując całą kwotę na bonus mogę dokonać obrotu w ten sposób:
50 zł depozytu normalnego obrócić 6 razy w ten sposób
5zł x6 = 30
20zł x6 =120
i 25zł x6 =150
łącznie 300zł
i w ten sam sposób obrócić bonus? czy muszę całe 50 zł obrócić 6 razy?
Proszę o szybką odpowiedź, gdyż dziś kolejka żużlowa hehe.
Z góry dzięki i pozdrawiam.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Wpłacając 50 zł dostaniesz drugie 50 zł bonusu. Będziesz mieć łącznie 100 zł. Musisz obrócić 6*(50+50)=600 zł. (nie 300 tak jak sugerujesz).
Możesz stawiać za różne kwoty, każda się liczy do obrotu jeśli łaczny kurs na kuponie jest równy bądź wyższy 2,00.
Czyli możesz postawić 60 zakładów za 10 złotych albo 10 zakładów po 40 złotych i 20 zakładów za 10 złotych. Jak widzisz są różne kombinacje. Ważne żeby suma tych zakładów wyniosła 600 zł.
Ta kombinacja którą wypisałeś jest dobra tylko że musisz obrócić łącznie 600 zł a nie 300.

Otrzymane punkty reputacji: +1
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
i w ten sam sposób obrócić bonus? czy muszę całe 50 zł obrócić 6 razy?
Proszę o szybką odpowiedź, gdyż dziś kolejka żużlowa hehe.
Z góry dzięki i pozdrawiam.
Stawki możesz sobie dobierać dowolnie. Czyli 10zł czy po 50zł. Ważne jest abyś pamiętał o minimalnym kursie tj 2 aby obrót był liczony. Pozdro i powodzenia w obrocie ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 27

pajter

Użytkownik
Okej dziękuję bardzo za błyskawiczną odpowiedź. ????
Życzę wysokich wygranych. ;)

Pozdrawiam.
Temat do zamknięcia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom