>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Obie drużyny strzelą bramkę - gra live - pytanie

P 18

pawelz

Użytkownik
Ostatnio trochę się interesowałem graniem grubo na niskie kursy i chciałem sie upewnić czy w grze live na &quot;obie drużyny strzelą co najmniej jedną bramkę&quot; gdy jedna już prowadzi liczy się strzelenie bramki od początku meczu czy od postawienia zakładu ? Pytam bo myślałem, że to drugie i trochę wysoki kurs mi się wydawał na te zdarzenia.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Zakłady &quot;od momentu postawienia&quot; są zazwyczaj bardzo dobrze opisane u bukmacherów. Głównie są to zakłady na azjatycką sumę goli czy handicap azjatycki. Z innymi przypadkami chyba się nie spotkałem ale jeśli taki zakład miałby się pojawić w ofercie to byłoby dokładnie opisane, że zakład dotyczy pozostałej części meczu.
A wysokość kursów zależy od poziomu obydwu drużyn... często (np. w bet365) taki zakład można postawić grając over 0,5 drużyny która nie strzeliła gola.
Kurs powinien byc taki sam a masz pewność co stawiasz ;)

P 18

pawelz

Użytkownik
Co to jest azjatycka suma goli i handicap azjatycki ? Zakład był opisany &quot;Obie drużyny zdobędą przynajmniej po jednym golu&quot; i chyba niezłego zonka zrobiłem bo postawiłem kilka zakładów będąc święcie przekonanym, że gole liczą się od momentu postawienia ???? a chodzi chyba o wszystkie w ogóle. Już wiem że chodzi o cały mecz. Myślałem już że wyłapałem jakieś super kursy na live. ????

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
azjatycka suma goli (zapewne chodzi o under/over bramkowy w meczu) to taka, w której &#39;nie może paść remis&#39; - dodawana jest połówka, aby zakład miał 2 rozwiązania 1-2, a nie 3 1x2. Handicap azjatycki analogicznie co do tego. Najlepiej jest podać to na przykładzie - gra sobie Porto z Benfica, na tablicy jest 70 minuta i wynik 1:0 - na livebecie masz zakład azjatycka suma goli 1.5 under/over. Under w tym wypadku to utrzymanie się wyniku, a over, że ktoś jeszcze strzeli.
Szczegóły odnośnie handi poczytaj sobie tutaj http://www.bettingexpert.com/pl/typowanie_meczy.phphttp://forum.bukmacherskie.com/f18/rozpiski-systemow-2-z-5-3-z-5-4-z-6-trixie-patent-itd-59.html
Jeśli zakład był tak opisany to odnosi się to do całego meczu, a nie że od momentu postawienia muszą strzelić jedni i drudzy.
Mam nadzieje, że rozwiałem Twoje wątpliwości ????

P 18

pawelz

Użytkownik
Dzięki myślę, że wszystko już jasne. Azjatycka suma goli to po prostu under/over na x,5 gola tylko się po prostu nazywa azjatycka ? Handicap rozumiem.

Do góry Bottom