>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Obecna punktowa roznica zwyciestwa

nowaq69 21

nowaq69

Użytkownik
Witam
Od niedawna zacząłem stawiać na live konkretnie w bet365 siatkowke a mianowicie na poczatku seta na ktoras z druzyn zazwyczaj lekkiego faworyta ze wygra 3-4 pkt kurs na poczatku seta okolo 5-4,5 i poki co na cztery razy trafilem trzy takze zysk ✅ co o tym myślicie stawianu na dłuższa mete? według mnie sety dosyć czesto koncza sie 25-22 25-21 oczywiscie nie stawiam jak popadnie tylko staram sie analizowac spotkanie nigdy to nie jest 1 set.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Buk ma dostęp do wszelkich statystyk i wie co robi - skoro wystawia takie kursy to z reguły są one nieopłacalne. Jeśli za każdym razem będziesz grał taki typ to w dłuższej perspektywie stracisz na tym, natomiast jak będziesz potrafił rozróżnić czy taki typ po danym kursie naprawdę jest przeszacowany to zarobisz.

nowaq69 21

nowaq69

Użytkownik
czy ja wiem czy nie oplacalne kursy sa duze bo na poczatku seta nie wiadomo co sie wydazy i na wiekszosc przedziałow sa wysokie kursy, stosowalem jeszcze cos takiego ze stawialem wygrana na 3-4 pkt i kiedy w miare seta druzyna miala przewage okolo 4 pkt stawialem dodatkowo 5-7 pkt przy czym kurs byl ponad 2 co w razie takiego potoczenia sie spraw wychodzilem lekko na ✅ na minus musieli by wygrac az 9 pkt lub 2 co jest duzo bardzo mniej prawdopodobne przy takim stanie no ale to tylko taka moja teoria, poprobowac mozna zobaczymy co mi z tego wyjdzie poki co na ✅ ????

Do góry Bottom