>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

O wpłacie

xael 83

xael

Użytkownik
Chciałem sobie do betssonka wplacic jakes pieniądze, Wybrałem przelew bankowy , ale nie ze ide sobie do banku druczek wypelniam i wysylam tylko przez konto internetowe wstukac dane wyslij przelew i cyk . No ale bez problemu się nieobeszło. Mam podac w &quot;Tytułem&quot; moj identyfikator konta?(ten który dostałem pierwszym mailem i który znajduję się w &quot;Mój profil&quot; pod nazwa użytkownika? CZy drugi który mam już napisany w KROKU 2 w przelewie bankowym ?

Nie wiem który wybrac
Gdyż moj nr identyfikatora naczyna sie na 10******* , a ten który jest już napisany w kroku 2 zaczyna sie na 11******* , całkiem te numery się od siebie różnią a dokładnie:

KROK 2 - DOKONAJ WPŁATY NA SWOJE KONTO BETSSON POPRZEZ PRZELEW BANKOWY PONIŻEJ
Dokonaj wpłaty na swoje konto Betsson. Pamiętaj by ZAWSZE wpisać swój numer referencyjny, który znajdzesz tutaj: &quot;11********&quot;).

A w identyfikatorze wygląda to tak :

Identyfikator konta. 10********

I tutaj pytanie , który wybrac ?

Nie miałem pewnosci i juz pytałem tutaj z forum pewnego uzytkownika ktory tam gra ktory wpisac i tez zbytnio nie wiedzial jednak sklanial się ku temu co jest napisany w kroku 2. Jednak nie byłem do konca przekonany i postanowilem zapytac sie o supportu i oto odpowiedz jaka otrzymałem

&quot;Niestety nie mogę Panu udzielić 100% odpowiedzi gdyż nie ma osoby która sie tym zajmuje, ja niestety nie mialam okazji robic przelewu za pomocą P24 tak więc prosze wpisać numer z kroku 2, tak jak podali inni gracze.&quot;

Po 1: Zeby support czegos niewiedzial...
Po 2: Nie chce przez P24 tylko przelew bankowy ;d

Prosze o odpowiedz takich osob ktorzy sie juz z tym spotkali i wiedza co robic:-D
Dziękuje :***

Do góry Bottom