>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

O tym jak przegralem progreje na Remis... - Wnioski?

K 0

konradluk

Użytkownik
Witam
Zacząłem się interesować zakładami ,,na poważnie&quot; tydzień temu, wtedy to chyba nawet gdzieś na tym forum znalazłem system obstawiania progresją na remis. Przejrzałem wyniki rozejrzałem się trochę w temacie i stwierdziłem ze to może zadziałać.
Więc wpłaciłem 80zl na bet365 i zacząłem. Wiem że to miało ale na poczatku ustaliłem progresje na minimalny zystk tak ze przy 7 stopnie całkowity wkład wynosił nie całe 100zł
Troszeczkę pozmieniałem zasady tak więc:
- Nie obstawiałem meczy 1 drużyny, ale rożne mecze w rożnych ligach
- Przed obstawieniem dokładnie analizowałem procent remisów w ligach, poprzednie mecze obydwu dróżyn jak i bezpośrednie,procent remisów obydwu drużyn.
- Ustawiłem progresje na stały zysk 10 zł gdy miałem już ok 200zł
Zacząłem obstawiać od czwartku 27-11-2014r
Pierwsze 3 dni były dla mnie tak bardzo korzystne ze w niedzielę rano razem z bonusem od bukmachera (100% pierwszej wpłaty) miałem 300zł na koncie, czyli 140zł na czysto.
No i przyszła Niedziela, wielki błąd, zaczecie kilku progresjii na raz i ciągnięcie ich równorzędnie.
Teraz mam na koncie 50zł , w sumie dzięki temu ze anulowałem zakład za 56zł odzyskując z niego 12 zł....
Obecnie moje rozpiski są w załączniku:
*na żółto progresje zakończone(wygrane)

Jakie wnioski? Co zrobiłem nie tak prócz grania wieloma progresjami na raz, aczkolwiek i tak w niedzielę chyba 13 meczy z rzędu mi nie weszło w związku z czym przegrał bym przynajmniej jedną progresje.

V 0

volson

Użytkownik
Witam, obstawiam remisy od ponad tygodnia i uważam, że popełniłeś dwa błędy.
Po pierwsze, myślę, że źle dobierałeś mecze. Ja obstawiłem przez ten czas dokładnie 46 meczów, z czego 17 trafionych, 29 nie trafionych, a największa liczba nietrafionych meczów z rzędu to 5.
Po drugie, uważam, że duży błąd to stawianie kilku progresji naraz, ja przykładowo startowałem tylko z kwotą 30 zł i ustaliłem sobie, że będę prowadził maksymalnie 2 progresje jednocześnie, gdzie łączny wydatek obu progresji na ostatnim poziomie wynosił &lt;30 zł. Uważam, że jest to konieczny warunek, gdyż inaczej może Ci zabraknąć kasy, przy którymś poziomie.

Oczywiście to tylko moje zdanie i moja opinia ???? Pozdrawiam

Do góry Bottom