>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

O długach i hazardzie - potrzebne do pracy na studia

radi77 43

radi77

Użytkownik
witam. Pisze pracę na studia na temat zaciągania długów i hazardu i mam takie pytanie: co byście zrobili, gdybyście zaciągnęli dług u swoich znajomych na ponad np. 5tys zł i nie mieli byście za co go spłacić? Komu najpierw powiedzieli byście o swoim problemie i jak byście go rozwiązywali? Potrzebuje kilku takich jakby wyjść z takiej sytuacji itd. z góry dzięki za pomoc

adirave 58

adirave

Użytkownik
Dogadanie się ze znajomymi, wyjazd za granicę, natrzepanie siana, powrót, spłata. Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Odłóż w PL 5 koła - ciężko, chyba, że jesteś dziewczyna z deep throat.

raiders 164

raiders

Użytkownik
co byście zrobili, gdybyście zaciągnęli dług u swoich znajomych na ponad np. 5tys zł i nie mieli byście za co go spłacić?
Po pierwsze jak by przyszło na myśl żeby grać za pożyczone to znaczy że jestem bliski dna .... jak bym pożyczył i zagrał za tą kasę to znaczy że jestem na dnie i czas się definitywnie leczyć !.
Kto pożycza kasę na hazard to ma z tym poważny problem i powienien mieć tego świadomość
Odłóż w PL 5 koła - ciężko
Nie przesadzajmy ,lekko w PL nie jest ale odłożyć się da sumy nie wielkie i z czasem się uzbiera .

adirave 58

adirave

Użytkownik
Nie przesadzajmy ,lekko w PL nie jest ale odłożyć się da sumy nie wielkie i z czasem się uzbiera .
Pisałem na swoim przykładzie. Pracując w PL i żyjąc normalnie, ciężko było w ogóle coś odłożyć. Pytanie ile Ci znajomi mieliby czekać na kasę. Bo jak rok to spoko. Jedząc suchary pewnie by się udało.

Do góry Bottom