>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

o co chodzi z tym obrotem?

P 0

poldektm

Użytkownik
&quot;Wpłacona kwota sumowana również z kwotą bonusu musi być 3 razy obstawiona (uwzględniając minimalnie wymagany kurs 1,5), zanim zostanie zlecona wypłata.&quot;
Wplacilem 50PLN i drugie tyle dostalem w bonusie. Rozumiem ze musze obstawic 3 zaklady po 100PLN z kursem 1,5 i wygrac zeby cokolwiek mi wyplacili? Ale czy moze wystarczy ze bede gral za mniejsze stawki dopoki nie zgromadze sumy 3 krotnie wiekszej od kwoty wyjsciowej, czyli w moim wypadku 300PLN? Np. moje wygrane beda wynosic 50, 70, 30, 100, 20, 80 co da kwote 300 i wtedy bede mogl wyplacic?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Z tego co wyliczyłem 3x 500 = 1500 zł. także chyba coś ci sie pomyliło musisz zrobic zakładów za 1500 zł z minimalnym kursem 1,50

P 0

poldektm

Użytkownik
nie 500 a 50, ale BAH podaje ze liczy sie tez bonus wiec 2x50 czyli 100
teraz mnozac 100 przez 3 jak wymaga BAH mam 300PLN
i teraz moge sobie obstawiac kupony np po 5 zeta, czyli 5x60(zakładów)=300 i dopiero wtedy moge wyplacac?

ester 87

ester

Użytkownik
co chwila ktoś o to pyta ????

łączna kwota za którą obstawiłeś kupony musi przekroczyć 300zł (bo zgodnie z regulaminem musisz obrócić 3-krotnie depozyt + bonus). Czyli możesz stawiać kupony za 5zł, 10zł, 100zł, za ile tylko chcesz i jeśli tylko ogólny kurs tych kuponów będzie wynosił przynajmniej 1,5 każdy taki kupon będzie wliczany do obrotu. Gdy już w sumie łącznie 300zł możesz zlecać wypłatę. ????

To ile masz na koncie nie ma nic do rzeczy, nie chodzi o to być potroił stan swojego konta (jak to zinterpretowałeś), ale żeby dokonać obrotu na łączną kwotę 300zł po kursie minimum 1,5

Doberman co to za dziwne liczby, skąd Ty to wziąłeś???

P 0

poldektm

Użytkownik
dziekuje Ci bardzo Przyjacielu za odpowiedz, sory ze kolejny post w tej sprawie, ale znalezc cos na tak rozbudowanym forum zajmuje troche czasu, a ktos uczynny odpowie blyskawicznie, pozdro

Do góry Bottom