>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

O co chodzi z "obracaniem bonusów"?

erbik 3

erbik

Użytkownik
Witam.
Mam wg. mnie głupie pytanie lecz nie znam odpowiedzi ????
O co chodzi z &quot;obracaniem bonusów&quot;?

K 0

kris7777

Użytkownik
jak dostajesz bonus 100%: powiedzmy wpłacasz 50zł i dostajesz drugie 50zł to żeby móc wypłacić musisz te sume obrócić określoną ilość razy po minimalnym kursie jaki ustali bukmacher. W expekcie musisz obrócic 3x po kursie minimalnym 1.5

erbik 3

erbik

Użytkownik
A jak jest w Bet-At-Home? Zdaję mi się, że 3x po minimum 1.5 chyba.
E: Aha i jeszcze jedno - z tego co wiem kursy się zmieniają. Jak się postawi kupon wcześniej, a kursy się zmienią, to na kuponie też zostaną zmienione? Tu się upewnić chcę, bo z tego co wiem to na kuponie się nie zmieniają.

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
A jak jest w Bet-At-Home? Zdaję mi się, że 3x po minimum 1.5 chyba.

E: Aha i jeszcze jedno - z tego co wiem kursy się zmieniają. Jak się postawi kupon wcześniej, a kursy się zmienią, to na kuponie też zostaną zmienione? Tu się upewnić chcę, bo z tego co wiem to na kuponie się nie zmieniają.

nie zostaną zmienione na kuponie, na tym polega czesc bukmacherki żeby łapać jak najlepsze kursy zanim spadną, dlatego też zakłada sie konta w więcej niż jednym buku żeby mieć wybór bo często kursy sie różnią

erbik 3

erbik

Użytkownik
Dzięki Wam wielkie ????
Jeszcze chyba muszę Was zadręczyć jednym pytaniem ...
Co jeśli mecz jest opóźniony/przełożony?
Bo na moim kuponie 3h mecz już jest opóźniony :-|

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
należy czekać...na czekałem 2 dni na spotkanie Andujara w hiszpańskim challengerze...niekiedy cierpliwość jednak popłaca ???? czasem są wyjątki że mecz zostanie caowicie odwołany np wtedy bukmacher zwykle robi ZWROT czyli liczy mecz po kursie 1.0 jako trafiony ;)

erbik 3

erbik

Użytkownik
Ok, dzięki ????
A jak to jest z Surebet(s)&#39;em?
Tym sposobem gry można grać u jednego buka czy trzeba u trzech?

K 0

kris7777

Użytkownik
Ok, dzięki ????

A jak to jest z Surebet(s)&#39;em?
Tym sposobem gry można grać u jednego buka czy trzeba u trzech?
Jak nie dysponujesz kapitałem rzędu kilkudziesieciu tysiecy zl na gre to zapomij o czerpaniu &quot;większych&quot; zysków z tego systemu.

A co do Twojego pytania jakby mozna bylo grac w jednym to bukmacherzy poszli by z torbami. To zalezy ilu drogowe jest zdarzenie. Na tenisa wystarcza dwa a na pilke trzy (dochodzi remis)

erbik 3

erbik

Użytkownik
Kurczę znowu pytanie ????
Zadręczę Was nimi :p
Mógłby ktoś dokładniej opisać system np. 2 z 3? Że przynajmniej 2 na 3 zawarte zdarzenie na kuponie muszę wejść i wtedy wygrana?

A 23

adam2173

Użytkownik
tak ????

Grasz 2 z 3

typ A
typ B
typ C

1 system: AB
2 system: AC
3: sytem: BC

Powiedzmy , że nie wchodzi Ci typ A. czyli wygrywasz tylko system BC. ????
Na każdy system dajesz określoną stawkę, dlatego kurs BC mnożysz przez tą stawkę, mam nadzieje, że wyjasniłem ????

Do góry Bottom