>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

np. 2 z 12

T 0

tybysh

Użytkownik
Witam.Mam pewne niepewnosci wiec pytam.W bet at home moge sobie postawic w systemie chyba max 12 lub 13 meczy i gdy wybiore opcje 2 z 12 to wystarczy abym trafil dobrze 2 wyniki i wygram?Takie typowanie wydaje sie o wiele prostsze niz single lub kombinacyjne.Pozdrawiam i czekam na odp,narazie przegralem 13zl na singlach wiec chce sie odkuc;]

D 0

darekciech

Użytkownik
Witam.Mam pewne niepewnosci wiec pytam.W Bet-at-home moge sobie postawic w systemie chyba max 12 lub 13 meczy i gdy wybiore opcje 2 z 12 to wystarczy abym trafil dobrze 2 wyniki i wygram?Takie typowanie wydaje sie o wiele prostsze niz single lub kombinacyjne.Pozdrawiam i czekam na odp,narazie przegralem 13zl na singlach wiec chce sie odkuc;]
Witka!
System 2 z 12 to system skrocony.Po rozpisaniu wyglada tak jakbys 12 zdarzen obstawil na 78
kuponach(kazde z kazdym).Za kazdy kupon musisz zaplacic np 1 jednostke to koszt systemu wynosi 78 jedn.2 mecze trafione wchodzi 1 kupon,3 mecze 3 kupony,4 mecze 6 kuponow itd.Zeby ci sie zwrocilo przy 2 trafionych zdarzeniach musialy by miec kurs ok 9.Jest to mozliwie jak grasz np na dokladny wynik w meczach pilkarskich gdzie kursy wachaja sie wlasnie w tych granicach.Mam nadzieje ze cos ci zaswitalo :grin:
Powodzenia ????

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
2z12 czy 2z13 gwarantują wygraną ale bardzo małą , żeby Ci się kasa zwróciła musi wejść np. w 2z12 około 3,4 &lt;- zależy od kursu , bo jak darekciech wsponiał musi być wysoki , a więc polowa/wynik końcowy , wynik końcowy.
W systeamch typu 6z13 , 7z12 musi wejść 7 typów by wygrać grosze , a by sie kasa zwróciła około 10 (znów zależy od kursu).

Takie typowanie wydaje sie o wiele prostsze niz single lub kombinacyjne
Jenak na singlach więcej zarobisz i dublach więcej zarobisz.

T 0

tybysh

Użytkownik
Dzieki za odpowiedzi,bede chyba jednak gral aku lub 2 z 3;] Dzis wplacilem kase,jutro moze juz bede mial 19,50zl wiec troche poobstawiam.Pierwsze moje spotkanie z bukmacherka i akurat wszystkie &quot;pewniaki&quot; wtopily;/ Teraz musi sie los odwrocic;] Pozdro.

D 0

darekciech

Użytkownik
Dzieki za odpowiedzi,bede chyba jednak gral aku lub 2 z 3;] Dzis wplacilem kase,jutro moze juz bede mial 19,50zl wiec troche poobstawiam.Pierwsze moje spotkanie z bukmacherka i akurat wszystkie &quot;pewniaki&quot; wtopily;/ Teraz musi sie los odwrocic;] Pozdro.
Pewniaki czesto zawodza :mrgreen:
Trzymaj sie kilku prostych zasad a zaczniesz wygrywac(a przynajmniej bedziesz na plusie)
Nieraz lepiej zagrac przeciwko faworytowi albo wcale,a przedewszystkim nie kieruj sie tylko tabelkami i statystykami 8)
Na poczatku trzeba przegrac zeby nauczyc sie wygrywac!!!

Pozdro i powodzenia :gool:

Do góry Bottom