>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

np. "11" ale akumulowana

K 3

kubap

Użytkownik
Mozna grac przykladowo systemem &quot;jedenastka&quot; ale jako zaklady akumulowane. Wygladaloby to tak:

Stawiajac tylko na kursy &gt;2.0 przykladowo grajac za 1zł (jeden zakład) :

rozpiska:

1) ABCD 2) ABC 3) ABD 4) ACD 5) BCD 6) AB 7) AC 8 ) AD 9) BC 10)BD 11)CD

11 zakładów po 1zł --&gt; 11zł

Jezeli poprawnie wytypowalibysmy typy A,B,C i D to wygrana = 72zł czyli na +
Jezeli poprawnie wytypowalibysmy np A,B iC to wygrana = 20zł czyli na +
Jezeli poprawnie wytypowalibysmy np. A i B to wygrana = tylko 4zł ale tracimy 7zł czyli na -

Wiem ze ameryki nie odkrylem :jezora: ale wydaje mi sie ze to dosc dobry system , mozemy postawic 6 takich 11, mysle ze ktoras z tych 11 na pewno bedzie miala 4 poprawne typy , wtedy wychodzimy praktycznie na 0 o gralibsymy za 66 zł a wygralibysmy minimum 72 jak tylko w jedenej 11 trafilibysmy wszystkie 4 typy, ale na pewno w innych tez trafimy np. 3 typy , kilka po 2 typy wiec wszystkiego nie stracimy.Jak myslicie warto tak grac ? Oczywiscie mozna grac kursem np. 1,5 , wtedy grajac w ten sposob jak napisalem wyzej max wygralibysmy okolo 33 zl, czyli mozemy postawic 3 takie 11 i jezeli jedna trafimy mamy zwrot kosztow a szansa na wygrana przy kursie 1,5 jest na pewno wyzsza. Mozna tez tak grac innymi systemami np. 2 z 5 ale wtedy wygrane sa mniejsze itd itd . Wypowiadajcie sie, i nie krytykowac mnie :jezora: , wiem ze nic nowego nie odkrylem. ????

Do góry Bottom