>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Nowy system, ryzykowny

A 0

acdc

Użytkownik
Tak sobie myslę o progresji i wymyśliłem (może już ktoś to przede mną wymyślił ale nei słyszałem nigdzie )
robimy tak ,
wybieramy jedne ze słabszych drużyn (dokładnie jedną )
z dowolnej ligi , ale ta drużyna nie może mieć nigdy kursu po niżej 2 zł
sądzę że nie będzie z tym kłopotów .
a więc tak wybieramy ją i zawsze stawiamy na to że wygra średnie stawki na bardzo słaby sespół w piłce to 2,5-3,.. zł
więc myślę że może się opłacić .
i gramy normalnie progresją .
albo jeszze inaczej : mianowicie
gramy kombinacyjnie
wybieramy średnią drużynę która ma średnie kursy 1,60-2,..
i najsłabszą która notuje kursy średnio 2,5+
i gramy progresją . co o tych systemach myślicie .
Troche tak po chłkopsku opisane ale myślę że skumacie :)

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
niby wiesz jakieś zyski może przynieść bo nawet te najsłabsze drużyny te minimum 3 mecze w sezonie wygrają przyczyn wiadomo mała liczba zwycięstw czyli progresja może sięgnąć nawet 15 poziomy i trzeb sobie zadać pytanie czy masz na to pieniądze jeśli grałbyś na przykład nie tylko mecze ligowe ale też pucharowe to poziom może być jeszcze większy lub też mniejszy bo też nie wiadomo z kim dana drużyna by grała
jeśli chcesz takie coś grac to polecam ligę hiszpańską tam Real i Barca żądzą a reszta może przegrać każdy z każdym a odpowiednie kursy na pewno w niej znajdziesz

E 4

etiene8912

Użytkownik
W pierwszej kolejności kurs na dany mecz to współczynnik, wiec nie 2 złote kurs a 2,0. Proponowałbym żebyś to przetestował w NBA, albo Nhl a nie piłce

E 4

etiene8912

Użytkownik
potraktuj ilość spotkań jako ciąg - gdzie drużyna powiedzmy na przemian wygrywa, na przemian przegrywa - może się zagmatwałem, ale ostatnio żyję tylko matematyką ???? ogólnie chodzi mi o to, żebyś wybrał drużynę ze środka tabeli z NHL, nie zdarzają się tam serie dłuższe niż 9, 10 meczy bez zwycięstwa - dla drużyny że środka tabeli

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Od razu powiem, że nie warto się w takie coś bawić..

Sam przechodziłem etap &quot;wymyślania systemów&quot; i próbowania progresji wszelkiego rodzaju. Wszystko po to, żeby dojść do jedynego słusznego wniosku: single, duble i spory kapitał.

B 4

bongo84

Użytkownik
Ja tez przechodzilem etap wymyslania systemow, ale na szczescie zawsze bylem przeciwnikiem progresji i dalej jestem. a z przedmowca zgadzam sie w 100%.

Do góry Bottom