>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nowy system LIGOWY

globus3216 6

globus3216

Użytkownik
witam mam nowy system do oceny ogólnie chodzi o to ze wybieramy najlepsze drużyny z każdej ligi ja wybrałem 12 zespołów
Moje Zespoły:
1. Chelsea
2. Manchester City
3. Marseille
4. PSG
5. Barcelona
6. Real Madrid
7. Sevilla
8. Bayern
9. Legia Warszawa
10. Juventus
11. AS Roma
12. Benfica
Każdy mecz trzeba zagrać za 1 zł gdy nie siadzie stawiamy za 2 zł i tak dalej stawka razy 2 .Obstawiamy każda kolejkę ,na koniec ligi zawsze wychodziemy na ✅
teraz druga cześć każdy z tych meczów gramy łącząc w kuponie po 2 drużyny np. Chelsea i Manchester City ,i tak dalej Chelsea z Marseille itd. każda drużynę z każda tylko za płaska stawkę 1zł .

Na obie czesci w pierwszej kolejce wydamy 78zł zobaczymy jak to bedzie po tym tygodniu

globus3216 6

globus3216

Użytkownik
Pierwszy tydzien:

1. Chelsea 2.50⛔
2. Manchester City 1.55⛔
3. Marseille 2.88⛔
4. PSG 1.40✅
5. Barcelona 3.00⛔
6. Real Madrid 2.38✅:grin:
7. Sevilla 2.00✅
8. Bayern 1.36⛔
9. Legia Warszawa 1.67✅
10. Juventus 1.22✅
11. AS Roma 2.00⛔
12. Benfica 1.80
⛔

Drugiej części kuponów nie wrzucam ale napisze ile weszło a ile nie.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Cześć.
Na jakiej zasadzie &quot;wybieramy&quot; te drużyny? (Mistrz? Uczestnik Ligi Mistrzów? Aktualny lider tabeli? W czym tkwi &quot;system&quot;?
I na jakiej zasadzie wybór konkretnych lig oraz poziomu rozgrywek?
[...] na koniec ligi zawsze wychodziemy na ✅
[...]
To jest założenie, twierdzenie czy życzenie?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Mając 12 drużyn i łącząc je w pary każda z każdą po 2, uzyskujesz 2z12=66 ale niekiedy będzie to jednak mniej, gdy występujące tam wśród tej 12-tki 2-3 zespoły z tej samej ligi wpadną na siebie w rozgrywkach, gdyż w tej sytuacji wg Twoich kryteriów doboru, chyba trzeba taki mecz odpuścić a nie szukać lepszego w takiej parze z danej ligi.

Co do prawdziwości tego co napisałeś:

&quot;Obstawiamy każda kolejkę ,na koniec ligi zawsze wychodziemy na ✅ &quot;

to znam jedynie taką statystykę, dotyczącą granych płaską stawką tylko domowych meczów w EPL 2006-2011:

http://www.soccerwidow.com/wp-content/uploads/2012/07/EPL-2006-2011-Home-Home-Table.jpg

http://www.soccerwidow.com/betting-maths/case-studies/home-draw-away-systematic-betting/

Between 2006-2011, if you had gambled unemotionally and systematically on all English Premier League matches to be home wins and placed a constant stake of 10 € per fixture, then at the end of the fifth season, your winnings would have totalled 1,328.66 €.
.............
.................
.....................

Pomimo 1,5 rocznej tu obecności, chyba wciąż nie zapoznałeś się z Regulaminem FB
Fragment:

II. Na forum zabrania się:

4. Nieuzasadnionego pisania samymi dużymi literami, (z użyciem klawisza Caps Lock), wytłuszczonym drukiem, innym niż domyślny (czarny), kursywą lub powiększoną czcionką. Dotyczy to zarówno tytułów tematów jak i całości wypowiedzi czy jej dużych fragmentów.

Pozdrawiam

.

K 107

krisu3

Użytkownik
Aż jak znajdę chwilę to sprawdzę czy grając ciągle na taką Barcelonę i podwajając stawkę x2 po wtopie wyszedłbym na plus w zeszłym sezonie. Na 38 meczy miała 6 remisów i 5 porażek.

globus3216 6

globus3216

Użytkownik
Aż jak znajdę chwilę to sprawdzę czy grając ciągle na taką Barcelonę i podwajając stawkę x2 po wtopie wyszedłbym na plus w zeszłym sezonie. Na 38 meczy miała 6 remisów i 5 porażek.
Byłbym bardzo wdzięczny gdy to zrobisz i przekonamy się. Może i racja ze warto grac stawka x 3.

muntar 506

muntar

Użytkownik
Co do stawkowania zwykła progresja tu nie pomoże, stawki powinny być podnoszone nie przez podwajanie a przez kurs. Tzn:
Aktualny wkład w progresję+1/kurs-1
Dla przykładu pierwszy próg obstawiliśmy 1j pudło
W drugim progu obstawiliśmy za 6 j zdarzenie o kursie 1,33 pudło bo 1j+1=2 2/1,33 -1 = ~6j
W trzecim progu obstawiliśmy za 16j zdarzenie o kursie 1,50 bo 7j+1=8 8/1,50-1=16 Bang win 24j
Wygrywamy 24j przy wkładzie: 1+6+16=23j jesteśmy 1j do przodu. Tak powinno wyglądać stawkowanie na niskie kursy. Co do doboru drużyn polecam zajrzeć na transfermarkt i wybrać wg. najbogatszych składów. Dla przykładu, bundesliga: http://www.transfermarkt.com/1-bundesliga/startseite/wettbewerb/L1

K 107

krisu3

Użytkownik
Dobra, zrobiłem symulację dla Barcelony za sezon 13/14. Pominąłem ostatnie 3 kolejki, bo były tam 3 remisy, więc sezon zakończylibyśmy z otwartą progresją i stratą w każdym z systemów. Zatem licząc do ostatniego zwycięstwa wygląda to tak:
Stawka początkowa: 1j
Płaska stawka: ✅ 0,95j
Progresja x2: ✅ 2,22j
Progresja x3: ✅ 3,65j
Stawka według wzoru: wkład w progresję+1/kurs-1: ✅ 13,84j (z tym, że trzeba było wyłożyć w kolejkach 19,20,21 wyłożyć w sumie 175j i zagrać trzeci próg za 163 po kursie 1,08)
Aha, dużo dała wygrana z Realem w 29 kolejce po kursie 3,46.
Edit: liczyłem po najwyższych kursach z livesports

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Może ktoś ma jakaś dobra rade, jak ulepszyć ten sposób gry ??
Już wcześniej napisałem.
&quot;Utwardzić&quot; zasady, ustanowić założenia do gry. Konkretne zasady wyboru drużyn do gry. Zdefiniować użyte pojęcia.
Wtedy ewentualnie będzie można mówić o &quot;systemie&quot;.
Przez takie jak ww. działania będziesz mógł jakoś bardziej racjonalnie konfrontować wyniki.
Teraz masz np. wicemistrza Barcelonę pierwszą w tabeli, aktualnego uczestnika LM, mistrza Legię czwartą w tabeli, aktualnego uczestnika LE, itp. itd.
Standaryzacja.

A 226

adiqq

Użytkownik
Dobra, zrobiłem symulację dla Barcelony za sezon 13/14. Pominąłem ostatnie 3 kolejki, bo były tam 3 remisy, więc sezon zakończylibyśmy z otwartą progresją i stratą w każdym z systemów.
a dlaczego niby pominąłeś te remisy?
potrafisz przewidzieć kiedy seria się skończy?
to prawdziwy dar ????
Nie wierzę, że ktoś grając tym systemem, 3 kolejki przed końcem przestał by grać, zakładając że będą 3 remisy - tym bardziej biorąc pod uwagę sytuację w tabeli....

K 107

krisu3

Użytkownik
Zatem aktualizacja z zakończeniem sezonu z trzema remisami i tym samym z otwartą, niezakończoną progresją.
Stawka początkowa: 1j
Płaska stawka: ⛔ 2,05j
Progresja x2: ⛔ 4,78j
Progresja x3: ⛔ 9,35j
Stawka według wzoru: wkład w progresję+1/kurs-1: ⛔ 8,74j

Do góry Bottom