vexi
Użytkownik
Witam! Z bukmacherką do czynienia mam już całkiem sporo lat. Moja kariera nie jest zbyt imponująca, jednak jest kilka kuponów, którymi mógłbym się pochwalić.
Jeśli ktoś zapyta czy jestem bardziej na
, czy na
przez te wszystkie lata gry, nie będę ukrywał, że na
. Jednak co mnie zawsze gubiło, to tylko wirtualne zabawy, gry, egzotyczne ligi na których w ogóle się nie znałem i tak naprawdę tylko to było powodem moich strat. Nadszedł czas by powiedzieć sobie stop z tymi badziewiami i zacząć obstawiać poważny sport. Myślę, że prowadzenie tego tematu uchroni mnie troszkę od tej pazerności na granie byle czego.
Zamieszczam tu kilka wygranych kuponów, które miałem okazje zapisać na komputerze.
1)
2)
3)
4)
5)
Po zdjęciach widać, że grałem u różnych buków, teraz także będzie zupełnie nowy, a mianowicie RIVALO. Wpłata 200zł, bonus 100% czyli na koncie jest 400 zł. Zaczynamy! Pierwsze typy po południu.
Pozdrawiam!
Jeśli ktoś zapyta czy jestem bardziej na

Zamieszczam tu kilka wygranych kuponów, które miałem okazje zapisać na komputerze.
1)

2)

3)

4)

5)

Po zdjęciach widać, że grałem u różnych buków, teraz także będzie zupełnie nowy, a mianowicie RIVALO. Wpłata 200zł, bonus 100% czyli na koncie jest 400 zł. Zaczynamy! Pierwsze typy po południu.
Pozdrawiam!