mayestic
Użytkownik
Witam, co jakis czas stawiam sobie wyzwania na forum, w tym dziale. Ostatnim razem bylo to uzbierac na pieska ???? . Dodam ze lata po domu 4 noga suczka amstaffa z której jestem zadowolony, wiec jak mozna sie domyslec cel zostal osiagniety.
Jak wiadome mieszkamy w polsce, zima, wydatki, swieta, wydatki, opony zimowe, wydatki, i tak w nieskonczonosc. Z racji tego ze gram tylko tenis, nie bylo jak obstawiac, bo bylo po sezonie. Na mojej karcie utworzyl sie maly debet. Wiec cel jest wam juz znany - SPLACIC GO ! ????
Debet mam troche mniejszy ale ustalmy za cel ugrac 1500 zł ????
Mam nadzieje ze stanie sie to do 3-4 miesiecy, bo pozniej pasuje obrac nowy cel i zebrac mojej suni na szkolenie obronne ???? .
Jak wiadome mieszkamy w polsce, zima, wydatki, swieta, wydatki, opony zimowe, wydatki, i tak w nieskonczonosc. Z racji tego ze gram tylko tenis, nie bylo jak obstawiac, bo bylo po sezonie. Na mojej karcie utworzyl sie maly debet. Wiec cel jest wam juz znany - SPLACIC GO ! ????
Debet mam troche mniejszy ale ustalmy za cel ugrac 1500 zł ????
Mam nadzieje ze stanie sie to do 3-4 miesiecy, bo pozniej pasuje obrac nowy cel i zebrac mojej suni na szkolenie obronne ???? .
Zaczynam z stanem poczatkowym - 500 zł.