26.
Janowicz -4,5 @ 1,641 Pinnacle
????
Jurek w dobrej formie, powinien spokojnie stuknąć hindusa. Wydaje mi się, że będą to 3 szybkie sety, ewentualnie w jednym tiebreak. Wolę zagrać -4,5 gema które jest do ogarnięcia nawet przy ewentualnej porażce w którymś z setów (nie sądzę, aby oddał więcej niż jeden serwis w secie) niż 3-0.
Stawka 30
ew zysk: 19,43
27.
Harrison +10 @ 2,01 Pinnacle
6-1 6-2 tiebreaka już raczej nie ugra
W drugiej rundzie Djokovic zagra z młodym amerykaninem, który jednak ma już jakąś pozycję i dobrze gra. Myślę, że powinien postawić liderowi rankingu opór porównywalny do Mathieu, a może nawet i większy a handicap ogromny. Wynik 6-3 6-3 6-2 gwarantuje zwrot a każdy powyżej ugranych 8 gemów przez Ryana daje nam wygraną, myślę, że także powinno spokojnie wejść.
Stawka: 15
ew zysk: 15,15
28.
Baghdatis - Ito poniżej 30 @ 1,917 Pinnacle
głupio przegrany 1 set
Ito wygrał z Millmanem tylko i wyłącznie dzięki prezentom młodego australijczyka. Japończyk ledwo dochodził do ławki, utykał, ogólnie pod koniec meczu w fatalnej formie fizycznej i nie wróżę tutaj długiego meczu. Marcos co prawda także rozegrał 5 setów w pierwszej rundzie, jednak wyglądał dużo lepiej od swojego przeciwnika. Myślę, że wynik 6-4 6-4 6-3 jest tutaj bardzo możliwy a spodziewam się nawet szybszej wygranej Cypryjczyka.
Stawka 15
ew. zysk 14,56
29.
Kuznetsov - Anderson powyżej 36 @ 1,763 Pinnacle
Anderson w pierwszej rundzie stracił seta z włochem Lorenzim, jednego rozstrzygnął na swoją korzyść po tiebreaku a w dwóch następnych różnicą jednego przełamania. Kuznetsov ku zdziwieniu wielu osób odprawił lekko i przyjemnie rozstawionego z 11 Juana Monaco. Zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie i sądzę, że jest w stanie powalczyć z Andersonem a może i wygrać. Zawodnik z RPA będzie mocno trzymał swój serwis i liczył na szanse na przełamanie młodego Rosjanina, który też będzie się starał mocno. Wydaje mi się, że ten mecz nie zakończy się w trzech setach i prawdopodobnie zobaczymy tu conajmniej jednego Tiebreaka.
Stawka 10
ew zysk 7,63
-21,57