>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Nowy na forum, stary w bukmacherce - sprawdzisz? :)

megatyper 0

megatyper

Użytkownik
Moje propozycje na dziś , zgodnie z regulaminem , waluta stawki ustnięte stawka 100j. Codziennie będę wstawiał tutaj kupon do godziny 12:00
Mam nadzieję, że będziecie Państwo zadowoleni :)
forum.jpg

megatyper 0

megatyper

Użytkownik
Niestety na start zaliczam faila -100 j .
To moja druga propozycja na dziś zauważyłem na Forbet fajne podbicie kursu do stawki max 50PLN na Polske z kursu około 1.50 na 2.00 więc kusząca opcja, do tego dorzucam Sarę w formie ostatnio, druga siatkówka jak wiemy 2 wyrównane zespoły więc typ że nie skończy się 3-0 dla którejś ze stron na koniec, snooker handi przeciwko Brownowi, który w ostatnich meczach w Lidze Mistrzów snookera grał bardzo słabo. Kupon za 50 J - powodzenia
kupon forum.jpg

megatyper 0

megatyper

Użytkownik
Wrzucam typy na KSW za 100j z promocji maxi zysk na forbet :) Jednak zaznaczam , że MMA nie jest moją specjalnościa, wieć nie moge tego polecić , jednak jak ktoś by chciał sprobować to nr kuponu jest można skopiować na szybko :) Powodzenia
foruem ksw.jpg

megatyper 0

megatyper

Użytkownik
Wczoraj zaliczyliśmy mega klapę 3 kupony 3 porażki Stan 250 J na minusie. Kupon na dziś za 100J na screenie zgodnie z zaleceniami forum usunięta waluta stawki. Jeżeli ktoś ma pytania lub sugestie co do któregoś z typów zapraszam do konwersacji ! - Udanej niedzieli i zieloności. Kupon z TOTALBET Kupon forum.jpg

megatyper 0

megatyper

Użytkownik
Zaczynamy nowy tydzień . Dziś bardzo słabo oferta, jak to w poniedzialki gramy tenis + wodna + kosz ;) w piłce wodnej uważam linie za zaniżona , więc uważam to za filar tego kuponu :) Stawka 100 J powodzenia:)
forbet 1131.jpg

megatyper 0

megatyper

Użytkownik
Powodzenia 5/5 ostatnich kuponow przegranych- zabawne rozpoczęcie kariery na forum... no cóż ... Stawka 100 J
forum 26.07.jpg

Do góry Bottom