>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

nowy dzial na forum heheheh:D

Status
Zamknięty.
0lukasz 0

0lukasz

Użytkownik
napewno wszystkim sie zdarzylo ze byli strasznie wkurzeni po wtopie jakiegos zespolu, czasem jeden typek na kuponie zawali sporo kaski
i wtedy najczesciej slychac ku$@# je##!#$#$
kto chcialby sie podzielic swoimi uwagami i wyladowac troche ???? co bardzo pomaga moglby napisac bez cenzury ???? w nowym dziale na forum co mysli o zespole ktory wtopil heh
troche sie napstykalem i taki pomysl wpadl mi do glowy ????

T 0

tomcioomen

Użytkownik
BYŁO MINEŁO CO MI DA TO ŻE BEDE PRZEKLINAŁ A I TAK JUŻ TEGO WYNIKU NIEDA SIE COFNAĆ WIĘC SZKODA POTEM NERWÓW NA JAKIEŚ GÓWNIANE ZESPOŁY LEPIEJ SE POKRZYCZEĆ NA CAŁY GŁOS W DOMU MOZE PRZEJDZIE KOMUŚ PO CHWILI

horoskop 0

horoskop

Użytkownik
najważniejszy jest chłodny czysty umysł, np. w ten łyk i end gdybym w ciągu minuty nie wyrzucił z głowy przegranych kuponów dawno bym popłynął na płaskowyż bankrutów, to jest jedna z zasad wygrywania nie mysleć o tym co było, tylko o tym jest i jak i za ile grać, bo porażka to jest tylko ujemny bilans bodziec do wygrywania nie ma naprawdę o czym gadać, proste ....
no inna sprawa pamiętać czemu się przegrało, czy zrządzenie losu czy zły wybór, gra na chama, u mnie ostatnio Madryt, od początku wiedziałem by tego nie grać, bo to nie mój styl, bo to kolesie bez formy itp. ale przecież inni grają, to i ja zagram a czemu nie i po wtopie sie nie wkurzałem tylko 5 minut analizy czemu nie weszło, porażka wyrzucona z głowy, przyczyny zakodowane, no i taki dział by juz miał sens analiza przegranych kuponów czemu przegrałem ( oczywiście nie, że patałachy pech sędzia itp.) złamałem zasadę bo nie gram &quot;dwójek&quot;, złamałem zasadę bo nie gram drużyn które miały ostatnio zwycięstwo wyjazdowe a graja z kolesiami z długą seria bez winu u siebie, nie grać kolesi którzy mają u siebie serię pona 5 zwycięstw itp itd coś takiego miało by sens bo można się uczyć od innych, a bluzganie to dziecinada ....

ted 12,8K

ted

Forum VIP
ja klne i rozwalam wszystko co mam na drodze.
Jak lukasz chcesz poklnac mam dobra rade, otworz sobie notatnik i tam nawpisuj wszystkie bluzgi jakie chcesz :mrgreen:

horoskop 0

horoskop

Użytkownik
ja klne i rozwalam wszystko co mam na drodze.
Jak lukasz chcesz poklnac mam dobra rade, otworz sobie notatnik i tam nawpisuj wszystkie bluzgi jakie chcesz :mrgreen:
... to pewnie ostatnio za tobą Ted tylko zgliszcza, ruiny i pożoga :jezora:

W 2

wislak

Forum VIP
a ja poprostu jestem chwile wkurzony i mysle zeby sie odkuc! co sie stresowal bede ;P stres moze byc przyczyną zawału!! :jezora:

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Poprostu teamt zamykam uważam że jest nie potrzebny !! Każdy ma nerwy i powinien je różnie wyładowywać , Podczas słuchania muzyki iść na dwór pograć w coś itd. !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom