>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nowe zdarzenie w toto-mixie

rzn10 0

rzn10

Użytkownik
Z tego co wiem to warto postawić na dwójke bo Kaczyński jest ...eh szkoda słów .

Czwa...Czwarta Erpe ....skorumpowane gówno:!:

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ciężka sprawa, bo nigdy nie wiadomo co politykowi/partii strzeli do głowy. 7.09 ma być głosowanie o samo rozwiązaniu sejmu, jednak politycy co chwile mają nowe pseudo pomysły. LPR nie chce wyborów, bo pewnie nie dostanie się do sejmu. Reszta partii chce tego. Jeżeli w TV rozpoczęła się kampania wyborcza PiS, oraz ine ugrupowania się do takiej kampanii przygotowują to na 99% będą wybory.

grzesio 110,1K

grzesio

Forum VIP
Przysalli sie niektrzy do koryta jak pijawki i odejśc niechą - SamoObora i LPR niemają szans na wejscie. PSL tyż , wejdzie LiD PO i PiSuary przy nowych wyborach najprawdopodobniej , Kaczki sie Rydzyka prezd wyborami niepozbyli , bo - 5/6 % by stracili bankowo jak już niestracili - 20% to mało jak dla nich . Raczej wybory beda i wygra PO , chpciaż jak niektóre partie mahną komisje śledcze to sobie poczekamy na nowe wybory.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Na moje to wybory będą ale dopiero na wiosnę . Teraz nikomu nie opłaca się robić wyborów , poza Pis-em . Prędzej czy później tak się skompromitują , że będą musieli odejść . Teraz jednak nie stracą aż tak dużo jak za dwa lata lub nawet za pół. Rachunek prostu lepiej teraz mieć 20 % niż wciąż rządzić ale za rok mieć 10 % . A znając życie to za jakiś czas kolejny rząd się będzie kompromitował i głosy mogą do Pis-u wrócić i kto wie czy Kaczyński nie będzie rządził drugą kadencję :/ LiD z kolei będzie za wszelką cenę domagał się komisji śledczych bo wtedy wyjaśnią pewne kwestie , które będę im na rękę . Zyskają sporo % głosów . Raz pokażą nadużycia Pis-u o których zawsze mówili . Dwa zrujnują największy argument przeciwko staremu SLD , bo okaże się że to nie poprzednicy z SLD , a PiS najwięcej kręcą , korumpują i trzymają się stołka . Tym samym zyskają sporo głosów . Samoobrona , LPR - te partie nie mają raczej szans na ponowne dostanie się do sejmu , więc będą robić wszystko by nie rozwiązać tego sejmu . Kluczowe w tym wszystkim będzie zachowanie PSL i PO . Jeśli dogadają się , że po wyborach będą tworzyć koalicję to sejm może zostać rozwiązany już teraz . PSL wbrew pozorom zawsze te 7-8 % zdobędzie a ja jestem przekonany że może nawet i 10 %. W poprzednich wyborach duża część chłopów głosowała na Samoobronę . Teraz zapewne nie aż w takim stopniu to zrobią . Jeśli te dwie partie będą za wyborami już na jesieni to SLD nie będzie miało wyjścia i poprze swój wniosek o samorozwiązanie się sejmu a wtedy największymi wygranymi będzie Pis i wybory będą teraz , a ich gierki zostaną ujawnione po czasie , bo i tak Pis będzie ważną siłą . Ba może nawet znowu omamią 30 % Polaków teraz :/ Z drugiej strony wydaje się , że prawdą jest że PO już nie będzie zyskiwać tak dużo jak do tej pory i kolejne pogrążanie się Pis-u też jest im nie na rękę , bo coraz groźniejszy będzie dla nich LiD . Stąd też uważam , że póki co to wyborów nie będzie (chyba , że znowu &quot;coś&quot; wyskoczy w ciągu tego tygodnia ) . PO zdecyduje się na wybory dopiero za jakiś (w miarę krótki)czas . A teraz będę &quot;trzymać&quot; się z Lid-em by powstały komisje śledcze ale wciąż głośno mówić o wyborach , bo drugiej szansy na 40 % mogą nie mieć .

Najpewniej jednak wybory będą jesienią ale nie poprzez samorozwiązanie sejmu a dymisję rządu Pis i wtedy prezydent ogłosi wybory . No chyba , że wszystkie inne partie nie stworzą większości ;-)

midel 189

midel

Użytkownik
Na moje to wybory będą ale dopiero na wiosnę . Teraz nikomu nie opłaca się robić wyborów , poza Pis-em . Prędzej czy później tak się skompromitują , że będą musieli odejść . Teraz jednak nie stracą aż tak dużo jak za dwa lata lub nawet za pół. Rachunek prostu lepiej teraz mieć 20 % niż wciąż rządzić ale za rok mieć 10 % . A znając życie to za jakiś czas kolejny rząd się będzie kompromitował i głosy mogą do Pis-u wrócić i kto wie czy Kaczyński nie będzie rządził drugą kadencję :/ LiD z kolei będzie za wszelką cenę domagał się komisji śledczych bo wtedy wyjaśnią pewne kwestie , które będę im na rękę . Zyskają sporo % głosów . Raz pokażą nadużycia Pis-u o których zawsze mówili . Dwa zrujnują największy argument przeciwko staremu SLD , bo okaże się że to nie poprzednicy z SLD , a PiS najwięcej kręcą , korumpują i trzymają się stołka . Tym samym zyskają sporo głosów . Samoobrona , LPR - te partie nie mają raczej szans na ponowne dostanie się do sejmu , więc będą robić wszystko by nie rozwiązać tego sejmu . Kluczowe w tym wszystkim będzie zachowanie PSL i PO . Jeśli dogadają się , że po wyborach będą tworzyć koalicję to sejm może zostać rozwiązany już teraz . PSL wbrew pozorom zawsze te 7-8 % zdobędzie a ja jestem przekonany że może nawet i 10 %. W poprzednich wyborach duża część chłopów głosowała na Samoobronę . Teraz zapewne nie aż w takim stopniu to zrobią . Jeśli te dwie partie będą za wyborami już na jesieni to SLD nie będzie miało wyjścia i poprze swój wniosek o samorozwiązanie się sejmu a wtedy największymi wygranymi będzie Pis i wybory będą teraz , a ich gierki zostaną ujawnione po czasie , bo i tak Pis będzie ważną siłą . Ba może nawet znowu omamią 30 % Polaków teraz :/ Z drugiej strony wydaje się , że prawdą jest że PO już nie będzie zyskiwać tak dużo jak do tej pory i kolejne pogrążanie się Pis-u też jest im nie na rękę , bo coraz groźniejszy będzie dla nich LiD . Stąd też uważam , że póki co to wyborów nie będzie (chyba , że znowu &quot;coś&quot; wyskoczy w ciągu tego tygodnia ) . PO zdecyduje się na wybory dopiero za jakiś (w miarę krótki)czas . A teraz będę &quot;trzymać&quot; się z Lid-em by powstały komisje śledcze ale wciąż głośno mówić o wyborach , bo drugiej szansy na 40 % mogą nie mieć .

Najpewniej jednak wybory będą jesienią ale nie poprzez samorozwiązanie sejmu a dymisję rządu Pis i wtedy prezydent ogłosi wybory . No chyba , że wszystkie inne partie nie stworzą większości ;-)
jak widać nie tylko na żużlu znasz się znakomicie ???? Wydaje mi się, że najlepiej dla Polaków byłoby jakby wybory były na jesieni i PO zyskałaby większość w parlamencie i wtedy powinny ruszyć (wreszcie) przygotowania do EURO 2012, bo na razie PiS woli się kłócić z wszystkimi na około, oskarżać wszystkich, próbować pokazać urojone układy i robić akcje propagandowe. Niestety, ale oni w wyborach znowu mogą zyskać ponad 20%,a może nawet około 30% ???? jedyną nadzieją jest, że albo ktoś ukróci rydzyka, albo pokłóci się z Kaczorami.

M 641

marian555

Użytkownik
Jak zresztą sam napisałem 27.08.2007 (3 dni temu) były kursy:
1.55 na tak
2.10 na nie
Teraz jest na TAK 1.80 i na NIE 1.80. Czyli według ,,oddsmakerów&quot;(oni ustalają i zmieniaja kursy) są teraz szanse 50%/50%.

A 2

areklipno

Użytkownik
nie rozwiaża parlamentu do połowy września.
myśle ze pokusza sie na to moze w styczniu żeby wybory były na wiosne bo na zime nie - stwierdza że za mała frekfencja by była

napoleon 583

napoleon

Użytkownik
Przysalli sie niektrzy do koryta jak pijawki i odejśc niechą - SamoObora i LPR niemają szans na wejscie. PSL tyż , wejdzie LiD PO i PiSuary przy nowych wyborach najprawdopodobniej , Kaczki sie Rydzyka prezd wyborami niepozbyli , bo - 5/6 % by stracili bankowo jak już niestracili - 20% to mało jak dla nich . Raczej wybory beda i wygra PO , chpciaż jak niektóre partie mahną komisje śledcze to sobie poczekamy na nowe wybory.
Nie zgadzaam się z tobą Grzesiu że PO wygra te wybory :;/:
Gdyby nie te hu** z Samoobrony i LPR a w szczególności Te przychlasty Lepper i Giertych to PIS na 100% zrealizowałby swój program wyborczy. Panowie z platformy nic nie zrobią poprostu ich nie nawidze ;-) . Jestem pewny, że Polacy są na tyle mądrym narodem że wybierze PIS, a nie pozwoli na wyprzedawanie zakładów państwowych przez tych liberałów.
Ludzie!!! Głosujcie na PIS aby po wyborach mogł rządzic samodzielnie.

midel 189

midel

Użytkownik
Gdyby nie te hu** z Samoobrony i LPR a w szczególności Te przychlasty Lepper i Giertych to PIS na 100% zrealizowałby swój program wyborczy. Panowie z platformy nic nie zrobią poprostu ich nie nawidze ;-) . Jestem pewny, że Polacy są na tyle mądrym narodem że wybierze PIS, a nie pozwoli na wyprzedawanie zakładów państwowych przez tych liberałów.
chłopie, ty wiesz co piszesz ?

napoleon 583

napoleon

Użytkownik
chłopie, ty wiesz co piszesz ?
Kolego w przeciwieństwie do ciebie interesuje się polityką :;/: Dzisiejszy sondaż PIS to 30% poparcia natomiast PO to 22% wiec miałem racje że Polacy są mądrym narodem z wyjątkiem paru osób :smile:

sawas 27

sawas

Użytkownik
Nie zgadzaam się z tobą Grzesiu że PO wygra te wybory
Gdyby nie te hu** z Samoobrony i LPR a w szczególności Te przychlasty Lepper i Giertych to PIS na 100% zrealizowałby swój program wyborczy. Panowie z platformy nic nie zrobią poprostu ich nie nawidze . Jestem pewny, że Polacy są na tyle mądrym narodem że wybierze PIS, a nie pozwoli na wyprzedawanie zakładów państwowych przez tych liberałów.
Przepraszam - czy ktoś kazał Kaczyńskiemu wiązać się z takimi koalicjantami????? Przed wyborami byłem po stronie PO, ale teraz w życiu bym na nich nie zagłosował, bo to w głównej mierze przez nich nie było PO-PiS-u. Tusk się pogniewał i było po zawodach. Zachowanie nieziemsko nieodpowiedzialne, ale Kaczyńscy nie byli lepsi... Szopka z Marcinkiewiczem, który był tylko i wyłącznie marionetką była tylko zadatkiem prawdziwego krętactwa PiS-u. Oczywiście daleko im do zgrai Millera, ale przekręty przy władzy były, czego dowodzi chociażby tuszowana jak tylko się da afera Kaczmarka...

Ja, by spełnić swój obywatelski obowiązek wrzuciłbym pustą kartę do głosowania i po sprawie. Po prostu nie ma silnej partii, której można by zaufać... Może zmieni się to w niedalekiej przyszłości, bo w świat idzie pokolenie, które nie pamięta PRL i nie ma z nią nic wspólnego &gt;1985

sawas 27

sawas

Użytkownik
Nie zgadzaam się z tobą Grzesiu że PO wygra te wybory
Gdyby nie te hu** z Samoobrony i LPR a w szczególności Te przychlasty Lepper i Giertych to PIS na 100% zrealizowałby swój program wyborczy. Panowie z platformy nic nie zrobią poprostu ich nie nawidze . Jestem pewny, że Polacy są na tyle mądrym narodem że wybierze PIS, a nie pozwoli na wyprzedawanie zakładów państwowych przez tych liberałów.
Przepraszam - czy ktoś kazał Kaczyńskiemu wiązać się z takimi koalicjantami????? Przed wyborami byłem po stronie PO, ale teraz w życiu bym na nich nie zagłosował, bo to w głównej mierze przez nich nie było PO-PiS-u. Tusk się pogniewał i było po zawodach. Zachowanie nieziemsko nieodpowiedzialne, ale Kaczyńscy nie byli lepsi... Szopka z Marcinkiewiczem, który był tylko i wyłącznie marionetką była tylko zadatkiem prawdziwego krętactwa PiS-u. Oczywiście daleko im do zgrai Millera, ale przekręty przy władzy były, czego dowodzi chociażby tuszowana jak tylko się da afera Kaczmarka...

Ja, by spełnić swój obywatelski obowiązek wrzuciłbym pustą kartę do głosowania i po sprawie. Po prostu nie ma silnej partii, której można by zaufać... Może zmieni się to w niedalekiej przyszłości, bo w świat idzie pokolenie, które nie pamięta PRL i nie ma z nią nic wspólnego &gt;1985

Deletujcie jednego posta, sor

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Coś wam powiem, nie ma idealnej partii.

PO- to dawna UNIA WOLNOŚCI-wielcy kur#@ zja@@ psia mać sprzedawczyki i żydki.
Może część z was ma i 18 lat ale chyba nie wie co się działo w latach 1990-1998. Jak Unia Wolności widziała że w nadchodzących wyborach nie wejdzie do Parlamentu i skończy się korytko dla świń i darmozjadów to myk myk założyli Platformę Obywatelską. Która jest tylko i wyłącznie marionetką w rękach biznesmenów i im będzie służyć i pod nich robić ustawy. Zobaczcie co sie dzieje dzisiaj, 80% Polaków żyje poniżej minimum socjalnego :!:

Wiecie co zmartwiło UE jak były stypendia dla uczniów z biednych rodzin :?:
Sądzono że ok 200 tysięcy uczniów i studentów uzyska tę pomoc a uprawnionych było... 1,2 MLN :!: tak mydlono oczy kochanej UE. Dlatego część z was nie dostała stypendium bo podziękujcie panom z SLD-UP i PSL za kanciarstwo w statystykach

Co do sondaży to mam je głęboko w d...
Sa chu... warte i tylko mydlą oczy
Pamiętacie jak zapowiadali przed wyborami... PO wygra ma 35% poparcia wg Newsweeka i Wyborczej i że będą rządzić sami a co sie okazało....ZONK wygrał PIS
to samo z wyborami na prezydenta... miał wybrać TUSK i to w 1 turze bo taki przystojny i elegancki że miliony Polek na niego się skusza i co wybrał Kaczyński .
Prawdą jest że spory elektorat PIS to moherowe berety no ale cóż...

TVP 1 - emituje reklamy tylko PIS-u
TVN, Polsat- tylko PO, LID
nie ma wolnych mediów i nigdy nie było ???? [i chyba nie będzie]
dlatego te sondaże są takie bzdurne zobaczcie jakie dane podaje POLSAT o poparciu (zawsze wygrywa PO) a jakie TVP (zawsze PIS)
i kto ma racje :?:

CO do PIS- to wcześniej się nazywali POROZUMIENIE CENTRUM, i długo też nie na wojowali
LID- to nic innego jak akademia SLD. Jeszcze ich nie rozliczyli z afery Sobótki, i za rozwiązanie umowy o Gazoporcie (przez to Norwegowie mięli spore odszkodowania z powodu zerwania umowy) Bo od kiedy u władzy są PIS-owcy to oczywiście nie na rękę Kremlowi i jak myślicie o co cała ta wojna z gazem, z mięsem i warzywami :?:
BO ruscy chcą pokazać gdzie jest miejsce Polski w szeregu, a jak było SLD u władzy to było coś podobnego- NIE :!:

A na 100% wyborów w październiku nie będzie z 2 względów, Platforma jest tak flegmatyczna i kunkatorska że z ich zapałem to hoho w 2112 będzie Euro...
Samooborona i LPR nie dostaną się do sejmu -proste i wiadome to już o te 100 darmozjadów mniej. Teraz Ziobro wreszcie pokazał dowody że Kaczmarek, Krauze i wielu innych to jedna mafia z wybrzeża, która jak to się mówi ręka rękę myje.
Dawniej to pewnie kolesie partyjni poszli do baru obalili by wódkę i nie było afery, a teraz PIS chciał to ukrócić i ma za swoje, spadek poparcia a potem jak pokazali dowody to nagle ludzie zaczęli wierzyć że oni coś robią, tylko za często się kłócą z innymi ???? (FAKT :!: )

Za duże poparcie ma obecnie PIS (odzyskał po tych dowodach na Kaczmarka) i guzik z tego że PO i SLD wraz z PSL-em zagłosują za samorozwiązaniem, skoro i tak i tak się okaże że połowa PO nie zagłosuje tak SLD też się coś wyłamie i tak dalej. A Samoobrona i LPR rękami i nogami ich posłowie się będą zapierać by się jeszcze nahapać tych 8 tysięcy pensji podstawowej do tego dieta poselska, i wszelkie luksusy (dodatek na mieszkanie, ochronę, utrzymanie biura) Jakby chcieli to by rozwiązali sejm w ciągu max 14 dni a nie takie przepychanki

Co do Euro 2012 za cholerę nie będzie u nas, a jak już to będą w spartańskich warunkach, lub nasz rząd sie masakrycznie zadłuży i wynajmie firmy z Zachodu żeby wybudowali nam stadiony. BO przecież Stadion X lecia w Wawie to ma jeszcze wokół siebie pełno kramików i stoisk-dokąd to :?:
Przecież w takim tempie to nawet przetargu na nasiona nie załatwimy na czas :!:
Popatrzcie co się dzieje w Kijowie jeden stadion (Dinama Kijów) jest już prawie gotowy szczęka opada, jak myślicie po co była konferencja UEFA i organizatorów w Kijowie a nie w naszej nędznej Wawie :?: buahaha i jeszcze nagrodę za postępy w przygotowaniach dostaliśmy (chyba Ukraińcy powinni)
Ukraina sama zorganizuje chyba te ME i tyle ????

A wybory, pusta kartka albo głos na egzotyczną partię która i tak i tak nie ma szans na wejście (rok temu oddałem na &quot;OKO&quot;) bo prawdę mówiąc pora uciekać z tonącego statku, a ostatni w Polsce niech zgasi światło, ja nie mam zamiaru tutaj w tym bagnie zostać ????

Żeby w Polsce było inaczej musiała by powstać jakaś partia od 0, bez komuchów, sprzedawczyków i innych. Może to wy ją stworzycie i oczyścicie elity polityczne, bo tutaj nie &quot;ma uczciwego i czystego rządu&quot; albo niedobitki z KC PZPR to znowu farbowane lisy, które co kawałek zmieniają partię jak widza że im się kończy koryto.

damianmularczyk 578

damianmularczyk

Użytkownik
A na 100% wyborów w październiku nie będzie z 2 względów, Platforma jest tak flegmatyczna i kunkatorska że z ich zapałem to hoho w 2112 będzie Euro...

A wg Ciebie jak dalej będzię rządzić PiS to coś ruszy z Euro? Bo wg mnie napewno nie i też z dnia na dzień coraz bardziej wątpie w to,że Euro się u nas odbędzie.Niestety....

A co do jutrzejszego głosowania.PiS tak łatwo nie odda władzy i nie jestem pewien czy jutro nastąpi samorozwiązanie.Zresztą załóżmy,że dojdzie do samorozwiązania i ze średnich z tych pseudo sondaży wynika że PO ma w granicach 30 % więc nie ma szans na większość w sejmie.Więc ciężko im będzie zrobić cokolwiek a wątpie w jakąkolwiek koalicje pomiędzy platformą a jakąś inną partią.Gdyby chociaż mieli prezydenta swojego to może.Ale tak wg mnie nowe wybory nie zmienią nic praktycznie poza tym że z naszych podatków ubędzie kilkadziesiąt milionów na wybory.A te pieniądze można przecież zainwestować w stadiony czy drogi.Ale cóż niestety ale dla 80% naszych polityków liczy się ciepła posadka i dobra dieta.Pozdrawiam (mam 17 lat więc może się nie znam ale takie jest moje zdanie ;-) )

easy 3,1K

easy

Forum VIP

A wg Ciebie jak dalej będzię rządzić PiS to coś ruszy z Euro? Bo wg mnie napewno nie i też z dnia na dzień coraz bardziej wątpie w to,że Euro się u nas odbędzie.Niestety....

A co do jutrzejszego głosowania.PiS tak łatwo nie odda władzy i nie jestem pewien czy jutro nastąpi samorozwiązanie.Zresztą załóżmy,że dojdzie do samorozwiązania i ze średnich z tych pseudo sondaży wynika że PO ma w granicach 30 % więc nie ma szans na większość w sejmie.Więc ciężko im będzie zrobić cokolwiek a wątpie w jakąkolwiek koalicje pomiędzy platformą a jakąś inną partią.Gdyby chociaż mieli prezydenta swojego to może.Ale tak wg mnie nowe wybory nie zmienią nic praktycznie poza tym że z naszych podatków ubędzie kilkadziesiąt milionów na wybory.A te pieniądze można przecież zainwestować w stadiony czy drogi.Ale cóż niestety ale dla 80% naszych polityków liczy się ciepła posadka i dobra dieta.Pozdrawiam (mam 17 lat więc może się nie znam ale takie jest moje zdanie ;-) )
No niestety nie miallees racji , wybory odbeda sie 21 pazdziernika !!

Do góry Bottom