edi8
Ja o niebie, Ty o chlebie. Mam swoje zdanie o działalności for i nie uważam, by było idiotyczne. Ale jeden wpis z drugim nic wspólnego nie ma.
Mamy tu chorą sytuację, bo firma chce brać kasę za typy, choć spada z nieba i nic o niej nie wiadomo. Na ich stronie trzeba się mocno napocić, by dowiedzieć się, komu płacić.
Ty akurat znasz wiele stron działających na podobnych zasadach, choć może nie tak designerskich i nie uprawiających bajkopisarstwa, jak ta. No i
mających lepsze wyniki, tylko że za darmo. Nazw nie wymieniam, by nikomu nie robić reklamy, a akurat Ty z pewnością wiesz o które strony mi chodzi.
Gdyby w identyczny sposób spadł z kosmosu tradycyjny serwis z płatnymi typami prowadzony przez Polaka lub polską firmę, to zostałby zmieszany z błotem. Bo jak ktoś chce brać kasę, to najpierw powinien wyrobić sobie opinię.
Tu mamy sytuację odwrotną.
Z tym, że typer zostaje tu zastąpiony przez
algorytm lub nawet rzut monetą, bo nawet pewności co do tego algorytmu nie ma. Mamy za to bajkopisarstwo, że system bazuje na liczbach, bierze pod uwagę, czy pada deszcz, czy grad i na dodatek się uczy. I niech się pouczy, bo wyniki denne.
Całość stworzona przez jakiegoś informatyka, nie wiadomo, czy kiedykolwiek miał on z bukmacherką coś wspólnego.
Ja tych bajek nie kupuję.
I dziwię się, że akurat Ty dałeś się podpuścić, bo mam Ciebie za rozsądnego człowieka