>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nowe posty

cock 756

cock

Użytkownik
Hej..

Mam trochę dziwne pytanie.

Jak przewijać nowe posty? Tak by ich przeglądanie było najwygodniejszym z możliwych?

W tym momencie robię to tak:
klikam &quot;nowe posty&quot; w górnym pasku
wyświetlają mi się wszystkie wątki z nowymi postami
klikam na wątek
scrolluję na dół
potem znowu scroll do góry
znowu &quot;nowe posty&quot; w górnym pasku itd

Czy jest wygodniejszy sposób?
Np. wyświetl wszystkie nowe od ostatniej wizyty a potem na dole jakiś jump do nowego wątku?

Czy da się ignorować całe działy na forum?
Zaraz mnie zlinczujecie, ale mnie tam free spiny czy bankrolle nie interesują nic a nic...

Bardzo proszę o pomoc i z góry za nią dziękuję.

pokerface 69

pokerface

Użytkownik
Nie wiem czy jest taka opcja o której mówisz.
Ale jeżeli masz określone jakie tematy Cię interesują to możesz subskrypcje zrobić takiego tematu.

cock 756

cock

Użytkownik
Dzięki PokerFace za odpoweidź. Może administracja pomyśli o takim ułatwieniu, byłoby szybciej, a tak 10-20 wątków i mam dość kopania, a jest w czym...
Gdyby tak wyświetlało mi w jednym wątku wszystkie posty z linkiem kierującym do ich pochodzenia. I dwie opcje: nieprzeczytane, i nowe od ostatniej wizyty. IMO rewelacja.
ALe jak znam fora, będą i tacy który to za zbytek łaski potraktują. Tymczasem chciałby się skupić na analizowaniu meczów, a nie mozolnym kopaniu.
A ta subskrypcja? Możesz temat rozwinąć?

pokerface 69

pokerface

Użytkownik
Dzięki PokerFace za odpoweidź. Może administracja pomyśli o takim ułatwieniu, byłoby szybciej, a tak 10-20 wątków i mam dość kopania, a jest w czym...
Gdyby tak wyświetlało mi w jednym wątku wszystkie posty z linkiem kierującym do ich pochodzenia. I dwie opcje: nieprzeczytane, i nowe od ostatniej wizyty. IMO rewelacja.
ALe jak znam fora, będą i tacy który to za zbytek łaski potraktują. Tymczasem chciałby się skupić na analizowaniu meczów, a nie mozolnym kopaniu.
A ta subskrypcja? Możesz temat rozwinąć?
Subskrypcja pomaga w śledzeniu tematów który Cię interesują. A subskrypcje wykonujemy w następujący sposób : Wchodzisz w wątek, nad pierwszym postem w temacie po prawej stronie klikasz Narzędzia wątku a następnie klikasz na - Subskrybuj ten wątek. I tak możesz zrobić z każdym tematem który masz zamiar śledzić ( chyba nie ma ograniczeń co do ilości subskrybowanych wątków). Potem jeżeli chcesz sprawdzić czy w temacie pojawiły się jakieś nowe wątki Klikasz Szybkie menu - Subskrypcje tematów a tam już znajdziesz w jednym miejscu wszystkie tematy które dodałeś do śledzonych:wink:. Można jeszcze zaznaczyć powiadomienie które informuje o nowych postach w danym temacie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom