>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nowe numery w sts??

madman01 17K

madman01

Użytkownik
Dawno nie grałem w stsie, ale poszedłem niedawno coś puścić, dalem kartke z numerami, ale okazalo sie ze byly zle, numery ze strony glownej sts , nie aktualne, trzeba bylo pobrac z zalacznika , oferta po dniach tak mi pani wytlumaczyla, nie wiem z czym to jest zwiazane czy w kazdym punkcie tak teraz jest, ze sie numery zmienily i trzeba pobierac z zlacznika , ale na stronie glownej sts nic o tym nie pisze

artsik 3

artsik

Użytkownik
Już od dawna się tak zdarza. Po prostu mają bałagan. W ostatnim czasie nie zdarzyło mi się by numerki były takie same.

bludek 367

bludek

Użytkownik
A nie chodzi czasem o nowy system? W wielu punktach nadal działa stary system (stare numery), ale sts sukcesywnie wprowadza też system Leonardo (inne numery, inna zasada działania).

Na środku strony jest coś takiego:
POBIERZ OFERTĘ DLA NOWEGO SYSTEMU LEONARDO
OFERTA PO DNIACH
Wybierz dzień z którego
ofertę chcesz pobrać
Klikasz i masz ofertę w formacie .pdf

Tu masz opisane jak wygląda to w nowym systemie:
http://forum.bukmacherskie.com/f190/nowy-system-51715.html#post1990458

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
A nie chodzi czasem o nowy system?
Dokładnie, o to właśnie chodzi. STS zmienił cały swój system, ma teraz nowe numer zdarzeń i choć trudno się połapać na przykład w ilości goli na dane spotkanie to ten system jest podobno lepszy. Mi bardziej do gustu przypadał ten stary, tyle że ten ma o wiele więcej opcji gry. Nie dość, że zakłady (1x2) to do tego ilość goli, rezultat do przerwy, czasami kartki, strzelcy goli itp.

Do góry Bottom