>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nowe konto na bwinie

O 10

olo-48059

Użytkownik
Mam konto na bwinie, nie używane od ponad roku. Nie mam już konta w banku, a chciałbym znowu pograć. Planuję wpłacić z konta brata, jeśli wpłacę z jego konta to potem przy wypłacie na niego bd problem, że jest to inna osoba. Zastanawiam się czy nie lepiej założyć nowe konto, mój brat ma inny adres, jedynie nazwisko byłoby takie jak moje i IP komputera, z którego bym korzystał. Czy mogą być z tego powodu jakieś problemy?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Kasę musisz wypłacać na konto z takimi samymi danymi jak masz w Bwin, na jednym IP możesz mieć jedno konto, więc moja rada, albo zakładasz konto na dane brata i wypłacasz na jego konto w banku przy czym musisz korzystać z komputera z innym IP, albo rejestrujesz się u innego buka.

O 10

olo-48059

Użytkownik
no z innym komputerem to może być problem, a do bwina też jakoś się przyzwyczaiłem
Jakbym miał nowe konto z nowymi danymi wszystko od kolegi, ale IP kompa te same to mogliby to połączyć z tym kontem z przed roku i wtedy blokada/usunięcie ?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
no z innym komputerem to może być problem, a do bwina też jakoś się przyzwyczaiłem
Jest naprawdę wiele lepszych buków.
Jakbym miał nowe konto z nowymi danymi wszystko od kolegi, ale IP kompa te same to mogliby to połączyć z tym kontem z przed roku i wtedy blokada/usunięcie ?
Zapis z regulamin Bwin:
Środki na darmowe gry i zakłady dostępne są dla użytkowników grających hobbystycznie. W przypadku podejrzenia o nadużycia, spółka zastrzega sobie prawo do cofnięcia wszystkich przyznanych bonusów oraz do blokady kont.

Jako nadużycia będą uznawane między innymi następujące przypadki:
  • powiązanie kont wg. kryteriów identyfikacji, takich jak np. nazwisko, adres, numer telefonu, numer konta bankowego (w tym także numery kart debetowych lub kredytowych, kont NETteller, Moneybookers lub podobnych), adres IP itd.
  • podejrzenie o posiadanie kilku kont (fikcyjne konta, zorganizowana grupa graczy, działających wspólnie).
  • wnoszenie zakładów, które niezależnie od wyników gwarantują użytkownikowi lub grupie użytkowników zysk z bonusów.
  • podejrzenie o zorganizowane wykorzystanie bonusów (np. nadmierne wykorzystanie)

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom