>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nowe konto(a)

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
Witam mam mały problem.
Jak nie miałem 18nastu lat grałem w bukach na matkę, wszystko było spoko i git.
Ale przychodzi czas jak mam 18nascie lat i chcę założyć na siebie konto.
Miałem konta w:bah,bwin.sportingbet,bet365,bestafe,unibet,betsson,betfair,betgun.
I teraz tak szukam buka który:
-Nie będzie miał pretensji o konto na drugą osobę w rodzinie(oczywiście nie chce korzystać z bonusu)
-Buk ma szybko przyjmować wpłaty i szybko wypłacać(PKO)
-Chciałbym żeby miał bogata ofertę tenisa a w szczególności gra live i bogata oferta zakładów ????

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
no problemu raczej nie ma, problem może być z promocjami w przyszłości jakie przychodzą raz na czas
jak będziesz zakładał konto to napisz do supportu że inna osoba zameldowana na twój adres korzysta z ich usług

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
jak będziesz ich golił to do wszystkiego się przyczepią. graj lepiej tak jak grałeś a jak nie to znajdz takiego buka co nie grałeś i Ci będzie pasował hmmm betclick , tobet może ??

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
nie ryzykuj. zawsze później będą mieli powody do zablokowania konta czy wypłaty. Masz tam konto , podoba Ci sie bukmacher to odzyskaj dane i graj na te dobre dane.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Zarejestrowałeś tam konto na siebie jak nie miałeś jeszcze 18 lat? I co wpisałeś w dacie urodzenia?
to nie tak. w I poście wszystko napisał. m.in to że grał na matkę w kilku bukach m.in bet365

do autora tematu. JA Ci dałem chyba dwie najlepsze rady , ale Ci przypomnę jeszcze

1. Jak podoba Ci się bet365 to odkop konto na mame i graj szczęśliwie nie drżąc że kiedyś Cie złapią za multikonto czy coś

2. masz już możliwość grania na siebie to załóż konto u jakiegoś nowego buka. polecałem i jeszcze raz polecam tobet

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
Tobet nie głupi bukmacher ale widzę dość ubogą ofertę gry Live w tenisa a na tym mi bardzo zależy.
A granie na dane matki to trochę mi nie odpowiada bo chcę żeby konto bankowe było na mnie.
Pogadam z suportem i zobaczę co da się zrobić.

Wszystko wyjaśnione stwierdzili że nie ma żadnych problemów.
W razie zablokowania konta z tego powodu mam screen z rozmowy więc raczej problemów nie będzie.
Można zamknąć temat.

Do góry Bottom