>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

nowa ustawa o grach hazardowych przez internet

Status
Zamknięty.
creator 0

creator

Użytkownik
W ostatnich dniach głośno było o aferach hazardowych teraz media naciskają na rządzących aby &quot;wzieli&quot; się za hazard przez internet.

Jak wiedzą osoby, które chociaż troche interesują sie polityką to obecnie rządzą w naszym kraju ludzie bardzo podatni na naciski mediów a także opinię publiczną.
Do tej pory zakaz gry przez internet nazywany był &quot;martwym&quot; przepisem ale właśnie obejrzałem konferencje wicepremiera Schetyny który zapowiedział zaostrzenie przepisów na tej płaszczyźnie i nakładanie kar na polskich graczy ponieważ firm bukmacherskich założonych poza naszym krajem nie mają możliwości ani prawa ukarać za działalność w internecie.
Wiadomo, że to cieżkie zadanie dla rządu ale słyszałem, że banki mają zacząć sprawdzać transakcje na kontach graczy przelewających pieniądze na i z kont bukmacherów internetowych.
Mam nadzieje że to kolejna obietnica bez możliwości na realizację i jak tylko emocje związane z tymi aferami opadną to PO odłoży odkopywanie tej ustawy i zajmie sie np. promowaniem Tuska na prezydenta ;)

Co myślicie o tych news&#39;ach?
Powinniśmy zacząć zastanawiać się nad likwidacją kont u buków internetowych czy zlekceważyć te zapowiedzi rządu?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom