>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Nowa ustawa hazardowa/ prawo hazardowe

Status
Zamknięty.
prof 56,6K

prof

Użytkownik
Tak, sa value, ale biorac pod uwage praktycznie brak opoznien w przeplywie informacji, o valubety coraz trudniej. Trzeba miec dostep do informacji z pierwszej reki, i bardzo szybko reagowac. A do tego trzeba miec znajomosci, czas, oraz pieniadze na start. Normalny szarak, nie ma szans z bukiem.
Twoja wypowiedz odbiega od tematu i znow nawiazujesz do szans grajacego z bukiem.Pisz i wprowadzaj swoje teorie natemat szans w dziale w ktorym wczoraj spamowales probojac udowodnic ze ty masz racje ze gra u bukach to jak rzut monetem i i tak przegramy.Widocznie przegrales sporo kasy i probojesz byc matka teresa ktora uchroni wszystkich od bukmacherow.Przegrales duzo kasy masz zal do bukow to przestan grac a nie zniechecaj innych od gry bo poczatkujacy moga wziasc twoje slowa na powaznie i sie zniechecic po kilku wtopach przyznajac tobie racje

R 0

rozniebywa

Użytkownik
Ja spamuje? Kazdy moj post jest na temat, podparty dowodami, tezami. Nie powtarzam utartych formulek.
Spamują ludzie piszacy &quot;J...bac rząd&quot;

Przykro mi ze moje tezy uderzaja w Twoj swiatopoglad.

R 0

rozniebywa

Użytkownik
Temat dotyczy ustawy hazardowej a wiec...
Moje 3 główne postulaty:

1.Hazard tylko dla pelnoletnich.
2.Legitymacje dla grajacych
3. Obowiazkowe, co roczne badania psychatryczne dla grajacych.

Ogolnie, w pewnym sensie mozna sie wzorowac na ustawie dotyczacej posiadania broni.
Jednakze legitymacje dla grajacych powinny byc latwiej dostepne. Ale z racji ze gra bardziej wplywa na psychyke ludzi niz posiadanie broni, powinny byc obowiazkowe coroczne badania psychatryczne.

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Moje 3 główne postulaty:
Ogolnie, w pewnym sensie mozna sie wzorowac na ustawie dotyczacej posiadania broni.
Jednakze legitymacje dla grajacych powinny byc latwiej dostepne. Ale z racji ze gra bardziej wplywa na psychyke ludzi niz posiadanie broni, powinny byc obowiazkowe coroczne badania psychatryczne.
I niby kto miałby za to płacić?

romanov 0

romanov

Użytkownik
rozniebywa proponuje abys swoje sugestie przekazal rzadowi moze zostaniesz jakims premierem czy cos bo twoje zdanie jest bardzo przekonujace i tylko oni moge cie wysluchac.

Z 64,9K

zwierzakus

Użytkownik
Moje 3 główne postulaty:
No już to widze...kilkaset tysięcy graczy co roku na badaniach psychiatrycznych:-D
I o jakie legitymacje ci chodzi?Dla tych którzy grają w kasynach czy u buków też?
I Kto za to ma płacic?( z góry mówie,że finansowanie tego projekty z budżetu było by paranoją)
Gadasz nie lepiej od tuska...

R 0

rozniebywa

Użytkownik
Ale cos w tym jest przyznajcie? ????
Powiedzcie ze nie macie znajomych ktorzy nawet jak wyjda w piatek/sobote na na piwo/dyske to co 5 minut zerkaja na komorke i sprawdzaja wyniki?
Albo takich co nagle krzycza &quot;k...wa, k...wa, ostatnia minuta i w je...ali, w je...ali i mi caly kupon zje....ali, k...wa, po stokroc k...wa, tyle kasy poszlo sie j...bac&quot;
Bo mnie w ostatnim czasie przybylo kilku takich, nie powiecie ze Oni sa zdrowi? ????

romanov 0

romanov

Użytkownik
A powiedzcie mi kto na &quot;hazardzie&quot; tak naprawde zarabia?
Bukmacherzy, kasyna, mafia ktora wstawia jednorekich do byle lokalu itp. A Wy tylko jestescie dawcą kapitalu, ktorego z czasem bedzie utrzymywac panstwo (dajac swiadczenia socjalne)
Chce tylko zeby ludzie bukmacherke zaczeli postrzegac w kwestiach czysto rozrywkowych, a nie zarobkowych. Bo krotkoterminowy zarobek jest tutaj zasluga tylko i wylacznie szczescia(slepego losu).
grajac rozrywkowo tracisz najwiecej hajsu, jedno drugie wyklucza sie a napisales.

romanov 0

romanov

Użytkownik

Powiedzcie ze nie macie znajomych ktorzy nawet jak wyjda w piatek/sobote na na piwo/dyske to co 5 minut zerkaja na komorke i sprawdzaja wyniki?
Albo takich co nagle krzycza &quot;k...wa, k...wa, ostatnia minuta i w je...ali, w je...ali i mi caly kupon zje....ali, k...wa, po stokroc k...wa, tyle kasy poszlo sie j...bac&quot;

Bo mnei w ostatnim czasie przybylo kilku takich, nie powiecie ze Oni sa zdrowi? ????
no tu sie zgodze ale takie powiedzenie maja swiezaki, ci co graja dluzej nigdy tak nie powiedza

R 0

rozniebywa

Użytkownik
Kurcze przeslalbym Ci moje zdjecie, ale akurat czerwony kubraczek mam w praniu i nie bylbym wystarczająco reprezentatywny ????
PS. To bylo nie do Romanov&#39;a, ale do postu ktory zostal usuniety(ktos w nim na pisal ze jestem komunista i lubie zakazy i kontrole)
????

romanov 0

romanov

Użytkownik
ten list jest po to by wisla nie stracila sponsora, a granie przez net niczego nie zmieni bo jeszcze nad tym mysla ale to jest niemal pewne ze tego nie zakaza

B 0

betterbettor

Użytkownik
Tak, sa value, ale biorac pod uwage praktycznie brak opoznien w przeplywie informacji, o valubety coraz trudniej. Trzeba miec dostep do informacji z pierwszej reki, i bardzo szybko reagowac. A do tego trzeba miec znajomosci, czas, oraz pieniadze na start. Normalny szarak, nie ma szans z bukiem.
BREDNIE
Arbsy wystepuja praktycznie codziennie.

Ale cos w tym jest przyznajcie?

Bo mnei w ostatnim czasie przybylo kilku takich, nie powiecie ze Oni sa zdrowi?
Gratuluje znajomych, ktorych wypowiedzi skladaja sie jak widac z samym k*** i je*****.

Z 64,9K

zwierzakus

Użytkownik

Bo mnie w ostatnim czasie przybylo kilku takich, nie powiecie ze Oni sa zdrowi? ????

Ale co państwu do tego?! Moim czasem i pieniędzmi moge gospodarowac jak mi sie zachce(oczywiście jeśli przy okazji nie popełniam przestępstwa).I wszystkim tuskom,schetynom i innym kretynom od tego wara.To troche tak jak z zamykaniem hipermarketów w niedziele-robi sie to niby dla dobra ludzi,bo za dużo czasu w nich spędzają.Nosz k**** mac.
A najgorsze jest to,że te chore pomysły ktoś popiera...

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Jeśli przyjęty dziś projekt nowej ustawy wejdzie w życie, zamiast dotychczasowych 10% od stawki każdego zakładu, podatek będzie wynosił 50%.
No to naziemne będą miały natychmiastową plajtę.
U mnie Tusk jest spalony po aferze hazardowej tuszuje jak tylko może żeby kazdy zapomnial ze jego kumple sa w to zamieszani, odciagajac uwage ustawą.

szeryf84 0

szeryf84

Użytkownik
Moje 3 główne postulaty:

Heeh, spodobala mi sie rozniebywa szczegolnie Twoja trzecia teza :-D

Ja bym nie powiedzial, ze jest zatwardzialym komunista... Dla mnie jest Januszem Palikotem polskiej bukmacherki ^^ (Vide patrz rezolucje Palikota co do obowiazkowych badan lekarskich prezydenta Kaczynskiego hehe)

I trudno sie z tym nie zgodzic, po kilku latach niektorzy potrzebuja wlasciwie tylko kilku miesiecy lub tygodni, sprawa samego obstawiania i zakladow bukmacherskich nie jest juz dla nich obojetna, a dodatkowe emocje z tym zwiazane nie sa bez znaczenia dla ich ogolnego zachowania i zdrowia psychicznego ;)

Janusz Palikot na Prezydenta!!! ????

M 28

mitch

Użytkownik
Wprowadzmy, wiec obowiazkowe badania psychiatryczne dla palaczy i dla alkoholikow. Legitymacja Pijaka, Legitymacja Palacza. Rewelacja.

szeryf84 0

szeryf84

Użytkownik
Wprowadzmy, wiec obowiazkowe badania psychiatryczne dla palaczy i dla alkoholikow. Legitymacja Pijaka, Legitymacja Palacza. Rewelacja.
I wyprowadzmy Policje na ulice... Wyprowadzmy Policje :-D He he he jak to mawia Gmoch xD

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom