>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nowa strona STS

kostka 0

kostka

Użytkownik
Helloooo
widziałam na FB, że nowa strona rusza. Widzieliście? Wprowadzili trochę innowacji i w sumie fajnie się prezentuje heh.
beta.sts.pl
co myslicie?

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
No mi ta strona bardziej przypadła do gustu, są w końcu dobre numery, nie trzeba pobierać z zalacznika jak to bylo w starej

K 0

kubarozpruwacz

Użytkownik
A na jakiej zasadzie działa drukuj kupon? Można wydrukowac sobie kupon przed rozpoczęciem meczu, a do punktu pojśc po rozpoczęciu? Czyli am mecz o 16.00, wykreślam singla o 15.50, w domu go drukuje (nie wiem czy to się drukuje, czy tylko tak nazwali) i idę do STS o 16.20. Czy wszystko normalnie przyjmie?

michal124 0

michal124

Użytkownik
A na jakiej zasadzie działa drukuj kupon? Można wydrukowac sobie kupon przed rozpoczęciem meczu, a do punktu pojśc po rozpoczęciu? Czyli am mecz o 16.00, wykreślam singla o 15.50, w domu go drukuje (nie wiem czy to się drukuje, czy tylko tak nazwali) i idę do STS o 16.20. Czy wszystko normalnie przyjmie?
Wydrukowanie takiego kuponu to to samo co napisanie numerków długopisem na kartce a więc w czasie grania meczu nie wydrukuje ci kuponu.Może w przyszłości wprowadzą kupon puszczany w internecie na kartę narazie tego niema

Do góry Bottom