>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Notatnik początkującego bukmachera :) typy by Dzieciak

D 0

dzieciak

Użytkownik
Witam ???? zachęcony wczorajszym remisem Lecha (czyli dla mnie wygranym kuponem) postanawiam założyć własny temat z typami. Będę się starał wpisywać codziennie jakiś mecz lub swoje przemyślenia. Nie jestem jakimś dobrym bukmacherem, sporo pieniędzy już przegrałem. Teraz skorzystałem z promocji &quot;stawiajnaswoich&quot; w Tobet i otrzymałem w prezencie 5zł. I zaczynam od tego punktu. Specjalnej taktyki nie mam, liczę także na porady z Waszej strony. Stawka na każdy kupon będzie wynosiła póki co 1 zł, kurs przynajmniej powyżej 2. Polegam na intuicji i jakiejś tam wiedzy piłkarskiej.
Na początek postawiłem jakiś tenis( niepotrzebnie), który nie wszedł.
Wczoraj remis na Lecha po kursie 5,50, i teraz przystępuje do bukmacherskiej ofensywy z 8,50 zł na koncie ???? zobaczymy co z tego wyjdzie ????

D 0

dzieciak

Użytkownik
Dziś wpadł mi w oko mecz Wisły Kraków z Koroną Kielce. Zajrzałem na Tobet i szok!!! Na zwycięstwo Korony kursy 5,50. Niesamowite. Owszem oglądałem mecz Wisły z Jagą w poprzedniej kolejce i Wiślacy wyglądali już nieźle, ale nie sądzę żeby to wystarczyło na zespół z Kielc, który w poprzedniej kolejce rozprawił się z kwitkiem z nowym polskim „Realem Madryt:’ ???? , czyli Polonią Warszawa, i to w dodatku na wyjeździe, i zrobiła to jako pierwszy zespół w tym sezonie.
Obserwując wydarzenia i wyniki Korony, myślę że w tym zespole dobrze się dzieje. Korona jest 3 w Ekstraklasie z dorobkiem 10 punktów(3z – 1r-1p), na wyjeździe wygrała dotychczas 2 mecze, zatem nic tylko należy podtrzymać passę.
Wisła jest 5 z 9 punktami(3z-0r-2p), a u siebie także nie przegrała.
Zatem stawiam na wyjazdowe zwycięstwo Korony.
Zanosi się zatem na ogromnie ciekawe spotkanie J zapraszam wszystkich J transmisja już o 20.00 w Canal+Sport.

D 0

dzieciak

Użytkownik
Niestety. W meczu Wisły z Koroną padł remis. A więc mamy złotóweczkę do tyłu. Cóż. Korona trafia do mojego notesu, musi mi zwrócić stracone pieniądze w następnej kolejce.
Na początek stawiam na przełamanie dwóch silnych drużyn w 3 kolejce Bundesligi. Zarówno Wolfsburg jak i VFB Stuttgart nie zdobyły jeszcze punktu, co jest na pewno sporą niespodzianką. Popularne Wilki przegrały mecze z Bayernem Monachium(1-2) i Borussią Dortmund (0-2) na wyjeździe, a więc z dość mocnymi ekipami, oraz po dramatycznym spotkaniu u siebie z rewelacyjnie spisującym się na początku sezonu zespołem 1.FSV Mainz(3-4).
Dziś o godz. 15.30 naprzeciw stanie zespół Hannoveru, także spisujący się nieźle, a który zajmuje 4 pozycje z 7 punktami. W Wolfsburgu zaczyna robić się gorąco, punkty są wręcz niezbędne, więc uważam, że w kolejnych meczach(jak i w tym spotkaniu) piłkarze zrobią wszystko, żeby je dosłownie „wyrwać” rywalom. A wiadomo, że w swoich szeregach mają niezłych grajków, takich jak Edin Dżeko czy kupiony z Juve Diego.
W statystkach meczowych między tymi zespołami, Wolfsburg będąc gospodarzem przegrał tylko raz 4 lata temu.
A zatem uważam, że dziś Wilki pokonają Hannoveru i przełamią złą passę.
Natomiast zespół ze Stuttgartu przegrał z Mainz (0:2), Borussią Dortmund (1:3) i Freiburgiem (1:2). Jak napisał Szczurek w Typach dnia, te porażki nie świadczą dobrze o ich formie, ale wynki są gorsze niż styl. Ostatni mecz w Lidze Europejskiej gładko wygrali z Young Boys Berno 3-0, zatem forma zwyżkuje. Do zespołu ze Stuttagartu tyczy się to samo co do zespołu Wilków, naprzeciw nich staje niezbyt silna drużyna Borussią Moenchengladbach, zatem jest to moment, w którym musi nastapić przełamanie. Zwłaszcza, że Die Schwaben to silna drużyna.
Na dziś, więc dubel po łącznym kursie 2,87.
Do wygrania: 2,87zł

D 0

dzieciak

Użytkownik
Bundesliga na plus :grin: Wolfsburg – Hannover 2 – 0, Stuttgart – Borussia M. 7 – 0 .
Zachęcony trafieniem kuponu na Bundesligi, być może dziś jest dzień przełamywania zlej passy J stawiam, ze Legia zwycięży w spotkaniu z Zagłębiem Lubin. Jestem zagorzałym fanem ekipy z Łazienkowskiej, mam ogromną nadzieję, że każdy z zawodników zostawi indywidualne akcje, a więcej sił i chęci włoży w akcje zespołowe. W Legii są także problemy z atmosferą, 3 zawodników( Iwański, Wawrzyniak, Giza), i najlepszym sposobem na poprawienie atmosfery jest zwycięstwo. A przeciwnik jest w sam raz, bo Zagłębie Lubin zajmuje przedostatnią pozycję w lidze, wygrywając tylko z Arką Gdynia.
Do gry wraca także Inaki Astiz, co jest ogromnym atutem Legii.
Zatem 1 zł na zwycięstwo Legii po kursie 2,50.

D 0

dzieciak

Użytkownik
Zagłębie – Legia na minus. Legia znowu mnie zawodzi. Nie wiem czy w ogóle jest sens stawiać na przełamanie, bo gra tego zespołu nie napawa optymizmem. Próżno szukać jakiś pozytywów, mimo to jako wielki fan z uporem będę stawiał na Legię dopóki się nie przełamie.

D 0

dzieciak

Użytkownik
Kopiuję tutaj typ jaki zapisałem na jutro w Typach Dnia:
Spotkanie: Arka Gdynia – Jagiellonia Białystok
Typ:2
Kurs: 2,28
Bukmacher: Tobet
Na niedzielę zostało zaplanowane spotkanie pomiędzy Arką, a Jagiellonią, liderem ekstraklasy. Naprzeciw siebie staną także dwaj bracia Burkhardt, Filipem grającym dla Arki oraz Marcinem z Jagiellonii. Jedyny chyba atutem Arki jest – atut własnego boiska, z sztuczną murawą, która i gospodarzom sprawia kłopoty. Jak dla mnie Jaga murowanym faworytem. To co pokazują piłkarze z Białegostoku to naprawdę interesujący i skuteczny futbol. Jaga w tym sezonie ograła już dwa razy mistrza Polski – Lecha, a w ostatnim spotkaniu z Wisłą pokazała też prawdziwy charakter. To co Grosicki wyprawiał z zawodnikami Białej Gwiazdy…po prostu ręce same składały się do oklasków. Arka bez szans na zatrzymanie rozpędzonej Jagi.

D 0

dzieciak

Użytkownik
Manchester – Liverpool 3-2 albo jak kto woli Berbatov – Gerrard 3-2 :grin:. Kupon na minus, chociaż po golu na 2-2 dla Liverpoolu miałem nadzieję na zwycięstwo.
Kolejny kupon na godz. 19 to dubelek na mecze:
Atletico – Barcelona, Barca, moja ulubiona drużyna w poprzedniej kolejce zaliczyła wpadkę z zespołem Herculesa. Ale jak mówię, moim zdaniem to tylko wpadka, i Barca żeby nie stracic kontaktu z czołówką, zwłaszcza z Realem, który wczoraj wygrał z Realem Sociedad, zrobi wszystko żeby to spotkanie wygrać. A mecz zapowiada się ciekawie, bo Atletico także tanio skóry nie sprzeda, a w tym sezonie Fornal i spółka spisują się znakomicie.
Pacos – Braga. Zawodnicy z Bragi muszą zmazać plamę po ostatnie porażce 6-0 z Arsenalem w Lidze Mistrzów, i Porto w Lidze Sagres 3-2. Dziś rywal naprzeciw nim stanie rywal może z nie najwyższej półki, ale w lidze dotychczas nie przegrał. Ja jednak liczę na zwycięstwo Bragi.
Kurs: 3,14

D 0

dzieciak

Użytkownik
Barca z godnie z planem, a Braga??? Braga straciła bramkę w ostatniej minucie meczu. No niee. Niedziela 3zł do tyłu:/

W lidze hiszpańskiej na poniedziałek zaplanowano mecz Deportivo La Coruna – Getafe.
Jak dla mnie to spotkanie zakończy się remisem i jest to najbardziej prawdopodobny wynik tego spotkania. Oba zespoły są ligowymi średniakami, trener zespołu Deportivo ustawia tą drużynę bardzo defensywnie, co widziałem w ostatnim meczu z Sewillą, zakończonym 0 – 0.
Drużyna z La Corunii nie zdobyła jeszcze bramki, no i oczywiście jej nie straciła. Getafe jest drużyną bardziej bramkostrzelną, jednak defensywnie ustawionemu zespołowi Deportivo nie będą w stanie nic ustrzelić, a zatem
Typ: x
Kurs: 3,20

D 0

dzieciak

Użytkownik
Tak jak myślałem, Deportivo i Getafe zremisowało mecz, choć muszę przyznać, że aż tylu bramek się nie spodziewałem.
Postanowiłem pokazać teraz statystyki:
Stan konta 7,57zł
Kwota postawiona 9 zł
Kwota wygrana 12zł
Zysk 3,57zł

Kupony postawione:9
Wygrane:3
Procent trafonych: 33,33%
Słabizna:/

D 0

dzieciak

Użytkownik
Typ Dnia:
Spotkanie: Mainz – Koln
Typ:1
Kurs: 1,95
Bukmacher: Tobet
FSV Mainz to zespól, który imponuje formą od początku sezonu, co jest zaskoczeniem, gdyż nie mają ani zaplecza finansowego ani mocnej kadry. Po ostatnim wyjazdowym zwycięstwie z Werderem 0-2 sensacyjnie są liderem. Nie przegrali żadnego spotkania, strzelając aż 10 bramek( czyli najwięcej w lidze). W 5 kolejce Bundesligi zmierzą się z FC Koln, które urwało punkty Bayernowi. Jednak, mimo ze sprawili niespodziankę w spotkaniu z Bayernem, mogli nawet zwyciężyć, to dziś nie dadzą rady. Zespół Mainz wygrywa z najlepszymi, więc w spotkaniu ze średniakami nie może tracić punktów i nie może zaprzepaścić okazji jaka nadarzyła się w tym sezonie. Okazji na Europejskie Puchary, a może nawet na mistrzostwo.
To było spotkanie jakie postawiłem w typach dnia, jednak na Tobecie dorzucam jeszcze spotkanie LASK Linz – Sturm Graz, w lidze austriackiej, po kursie 2,10 na Sturm.
Specjalnej analizy nie mam, jednak sądząc po układzie tabeli, uważam że Sturm jest zespołem dużo mocniejszym nie przegrało od 3 spotkań, licząć ligę i puchar.
Zatem na dziś dubel.

D 0

dzieciak

Użytkownik
Po przejrzeniu dzisiejszych meczy postanowiłem postawić jeszcze Puchar Polski, a mianowicie spotkanie:
GKP Gorzów Wlkp. – Cracovia Kraków
Typ:1
Kurs:3.10
Wiem, że to dość ryzykowny typ, jednak wcale nie taki nieprawdopodobny jakby się mogło wydawać. Wiadomo, że krajowe puchary rządzą się swoimi prawami, a niemal zawsze w takich meczach, bardziej zmotywowany jest zespół, który gra klasę niżej, A GKP to niezły zespół, zajmuje 6 miejsce ze stratą 3 punktów do lidera. Natomiast Cracovia jeszcze bez punktu w ekstraklasie i uważam, ze puchar odpuszczą, bo priorytetem jest utrzymanie w lidze. Stąd własnie mój typ na GKP :razz:

D 0

dzieciak

Użytkownik
Gorzów - Cracovia ----
Mainz - Koln ++++
LASK - Sturm Graz ++++
Dziś kuponik tylko na mecz Lazio – Milan. Nie mam wątpliwości, że po dwóch nieudanych meczach, to spotkanie Milan musi wygrać jeśli chce liczyć się w walce o mistrzostwo Włoch.
Kupon postawiłem rano, natomiast posta pisze teraz, bo po prostu wcześniej nie miałem czasu. Wiadomo, studia :-|
Kurs:2,25

D 0

dzieciak

Użytkownik
Niestety, Milan remisuje, tracąc w bramkę w ostatnich 10 min. ???? A było tak blisko.
No, trudno. Na dziś kolejne spotkanie włoskiej Serie A:
Juventus – Palermo
Faworytem jest oczywiście, podbudowany ostatnim wyjazdowym zwycięstwem z Udinese 4 -0, Juventus Turyn. Wszyscy liczą, że piłkarze Starej Damy nabierają rozpędu. Jednak moim zdanie, nie ma co ekscytować się za bardzo wygraną z drużyną, która w tym sezonie nie zdobyła jeszcze punktów i ma na koncie 1 bramkę strzeloną. Owszem, Palermo także w tym sezonie zawodzi, zajmuje pozycję spadkową z zaledwie 1 punktem, ale ostatnio obserwowałem grę tego zespołu w spotkaniu z Interem i muszę przyznać, że naprawdę wygląda ciekawie. Szczególnie do gustu przypadła mi gra młodego Josipa Ilića Bardzo ciekawy zawodnik. Dlatego też, stawiam dziś na zwycięstwo Palermo – każda passa się musi skończyć i myślę, że będzie to właśnie w tym meczu.

D 0

dzieciak

Użytkownik
Jak to mawia mój kolega, Juventusowi znowu „nie pykło” co mnie akurat nie martwi J +4,90zł J

Dziś na początek spotkanie Korony Kielce ze Śląskiem Wrocław.
Jak dla mnie murowanym faworytem są piłkarze Korony , którzy ostatnie spotkanie zremisowali na wyjeździe z wracającą powoli do formy Wisełką. Piłkarze Korony, ze znakomitym Niedzielanem na szpicy, nie przegrali już od 4 spotkań, także nie sądzę, że dziś Wrocławianie zdołają ich powstrzymać. Śląsk natomiast po ostatniej klęsce z Widzewem Łódź, znajduje się już w strefie spadkowej, a sama gra tego zespołu też nie wygląda najlepiej. Widać, że są w kryzysie. Korona musi, póki rywale bardziej renomowani jak Wisła, Lecz czy Legia gubią punkty, wygrywać każde spotkanie, żeby liczyć się w walce o podium, a na pewno mają potencjał.

D 0

dzieciak

Użytkownik
Dziś mamy w Ekstraklasie mamy jeszcze szlagier, mecz Legii Warszawa z Lechem Poznań.
Stawiam oczywiście na Legię z kilku powodów (zacznę od tych mniej istotnych):
1) Obiecałem sobie, że będę stawiał na zwycięstwo Legii, dopóki się nie przełamią.
2) Jestem wielkim kibicem Legii :razz:
3) Legia ma atut własnego stadionu i zagorzałych kibiców mocno dopingujących, bo także wierzących w przełamanie. A Lechowi zawsze trudno się grało na Łazienkowskiej.
4) Lech 30 września gra z Salzburgiem, a po remisie w Turynie, na pewno apetyty wzrosły, więc myślami będą już przy meczu z Austriakami.
5) Posada Skorży robi się gorąca, w Legii po 4 porażkach z rzędu także robi się nie przyjemnie, więc trzeba poprawić atmosferę. Wygrywając z Mistrzem Polski, lepiej tego zrobić nie można.
Zatem trzymam kciuki za Legię :grin:

D 0

dzieciak

Użytkownik
W końcu zwycięstwo Legii, mimo że ekipa z Łazienkowskiej mogła przegrać nawet 3 bramkami, ale na szczęście dla mnie i legionistów futbol nie zawsze jest sprawiedliwy.
Do tego jeszcze zwycięstwo Korony i jestem jak najbardziej na plus J

Na początek typuje w meczu Premier League, Manchester City – Chelsea. Gospodarze po kosmicznych wzmocnieniach, nadal chyba nie grają na miarę oczekiwań kibiców, a także szejków, którzy wyłożyli na ten klub już grube miliony. The Citizens zajmują 4 pozycję z 8 punktami i bilansem bramkowym 6-2. Natomiast piłkarze Chelsea zanotowali znakomity start w Premier League. Po prostu „rozjeżdżają” każdego rywala czy to w Premier League czy w LM. W PL są nie pokonani, strzelili już 21 bramek, a stracili zaledwie 1.
Oba zespoły przegrały mecze w Pucharze Ligi, zatem można sądzić, że zachowywały siły na to spotkanie. Uważam, że Chelsea dzisiaj również podtrzyma ligową passę, bo MC nie jest w stanie ich zatrzymać.
Stawka : 1,50
Kurs: 2,10
Zdecydowałem się także na postawienie na jednym kuponie 2 innych meczy PL.

Liverpool – Sunderland
Goście wyprzedzają gospodarzy w ligowej stawce tylko o 1 punkt, natomiast Liverpool jest tylko 1 punkt nad strefą spadkową. The Reds takie spotkania ze średniakami jak Sunderland muszą wygrywać, bo jak pokazali w poprzednim meczu z ManU, z czołowymi zespołami nie dadzą rady. Sunderland w poprzednim spotkaniu postawił dzielny opór Arsenalowi i zremisował 1 – 1, jednak moim zdaniem Liverpool nie pozwoli sobie na stratę punktu.
West Ham United – Tottenham
Dzisiejsze derby Londynu powinny zakończyć się zwycięstwem gości. West Ham w tym sezonie zaliczył słabiutki start i zajmuje ostatnią pozycję w PL, grają słabiutko, zdołali uciułać zaledwie 1 punkt, tracąc najwięcej goli w lidze, aż 13. Tottenham zajmuje 5 pozycję, mając tyle samo punktów co ManCity. Tottenham co sezon chce potwierdzać,że jest 4 siłą w Premier League, i co sezon ich gra wygląda lepiej. Dzisiaj nie powinni mieć problemu z zespołem WHU.
Dziś zaszaleję ;)
Kolejny kupon to dubel na spotkania w Serie A i Primiera Division:
AC Milan – Genoa
Już od 3 kolejek czekam aż zespół z Mediolanu się przebudzi, ale widać, ze coś nie idzie, chociaż czasem brakuje po prostu szczęścia. Liczę na to, ze spotkanie z Genoą, która ma tyle samo punktów, ale jest niżej w tabeli ze względu na bilans bramkowy.
Myślę, że atut własnego boiska oraz tercet Ronaldinho – Robinho – Ibrahimović pomoże Milanowi. Forza Milan!!!
Sporting Gijon – Valencia
Goście po wyprzedaniu przed sezonem największych gwiazd skazywani byli na środek tabeli tymczasem Valencia spisuje się znakomicie, jest wiceliderem z taką samą liczbą punktów co Real Madryt. Natomiast Sporting to zwykły średniak, ma 4 punkty na koncie, ujemny bilans bramkowy, a w ostatnim spotkaniu z Barcą nie pokazał wielkich ambicji. Za Valencią przemawia również fakt, ze 2 spotkania na wyjeździe już wygrała strzejąc aż 5 goli.
Dziś także wygrają.
Stawka:1,50
Kurs:3,63
Na koniec dorzucam jeszcze szlagier pomiędzy
AS Roma – Inter Mediolan
Kryzys finansowy jaki dotknął Rzymian odbija się także na ich formie sportowej, AS Roma nie wygrała jeszcze meczy, tracąc przy tym aż 9 bramek, czyli najwięcej w lidze.
Ostatni mecz przegrała z Brescią, a w ostatnią niedzielę zremisowała wygrane spotkanie z Bologną, tracąc 2 gole w końcówce.
Inter po ostatnim zwycięstwie w Bari jest już samodzielnym liderem, a w niedziele pokazał charakter w spotkaniu z Palermo, gdzie przegrywał 0 -1, a potrafił wyciągnąc na 2 -1, dzięki wspaniałemu Eto’o. Dziś także nie powinien mieć większych problemu z Romą.
Stawka: 1,50
Kurs:2,20

D 0

dzieciak

Użytkownik
Wczorajsze szaleństwo wyszło na zero :p
Chelsea i Inter przegrali, Liverpool i Tottenham – ujmijmy to tak: też nie wygrali:p
Tylko Valencia i Milan nie zawiedli.

Po wczorajszych niespodzianka w lidze angielskiej, tak jakby na przekór losowi stawiam na spotkanie:
Bolton – Manchester United
Wczoraj przegrali Arsenal i Chelsea, a więc ManU musi w tym spotkaniu wykorzystać szansę, aby odskoczyć Kanonierom na 3 punkty i zbliżyć się o 1 do The Blues. Bolton zajmuje 13 pozycję z 16 punktami i szczerze mówiąc to pozycja adekwatna do ich umiejętności i poziomu gry. Ktoś z czołówki musi wygrać i będzie do Manchester.
Dorzucam jeszcze spotkanie z Serie A, na ten kupon:
Cesena – Napoli
Cesena to zespól, który sensacyjnie był liderem do 4 kolejki. Zdobyli 7 punktów i nie stracili żadnej bramki. Jednak już w ostatniej kolejce przegrali na wyjeździe z Catanią, a według mnie teraz poleci w dół w tabeli Serie A. Myślę, że już w tym spotkaniu przyczyni się do tego zespół z południa Włoch – Napoli. Temu zespołowi tez nie wiedzie się najlepiej, ostatnio przegrali z Chievo Verona u siebie o zajmują 11 pozycję, ale na wyjeździe jeszcze nie przegrali, a nawet przegrywając z Sampdorią do 84 minuty potrafili strzelić bramkę. To drużyna z charakterem i dziś powinni wygrać to spotkanie.
Kurs: 3,71

Jeszcze dorzucam parę kuponów :
Fiorentina – Parma x
Przyznam szczerze, że nie mam tu żadnych &quot;rozkmin&quot; nad tym meczem, ale wydaje mi się, że padnie tu remis. Fiorentina jest w kryzysie, a oprócz bramkarza Freya, wszyscy mają sobie coś do zarzucenia. Parma też gra średnio, a dzisiaj w dodatku na wyjeździe, więc suma sumarum - jestem za remisem.
Kurs: 3,25

Jagiellonia – Zagłębie L. 1
Jaga nie może zaprzepaścić szansy, aby znów zasiąść na fotelu lidera. Lepszego rywala, aby to uczynić, raczej już nie będzie. Zagłębie, może i pokonało Legię w poprzedniej kolejce, ale to LEgia była bardziej słaba niż Zagłębie mocne. W ostatnim meczu z Arką, Jaga była nie do poznania, nie mogła sobie poradzić z ambitnie walczącymi gdynianami. Myślę jednak, że to był wypadek przy pracy, a fakt, że Jaga jest niepokonana od 14 meczy na własnym stadionie przemawia absolutnie na korzyść zespołu z Białegostoku.
Toulouse - Lille 1
Kurs:4,59

Hercules – Sevilla x
Hercules wzniósł się na wyżyny swoich możliwości tylko raz, wygrywając z Barcą u siebie 2 - 0, potem jednak zbytnio się nie popisali, jednak dziś moim zdaniem są w stanie powalczyć o remis z Sevillą, w końcu to Hercules ???? Zespół z Sewilli jakoś w tym sezonie nie przekonuje mnie swoją grą:
nie potrafią strzelić bramki Deportivo, pomimo tylu sytuacji bramkowych, przegrywa po bezbarwnym występie z PSG w Lidze Europejskiej.
Kurs:3,25

Sporting L - Nacional M. 1
Atletico M. – Real S. 1
Kurs:3,42

D 0

dzieciak

Użytkownik
27 września 2009r.
No niedzielna zła passa trwa :/ wczoraj wszystkie 5 kuponów poszło się… tydzień temu w niedzielę też wszystkie 3 nie weszły. Na niedzielę chyba trzeba wyluzować.
Na koncie pozostało skromne 7,59zł, ale dla mnie to i tak dobra zabawa.
Na dziś spotkanie
Malaga – Villareal
Typuje zgodnie z Bukmacherami, którzy na to spotkanie lekko faworyzują zespół Żółtej Łodzi Podwodnej, który zajmuje wysokie 5 miejsce w tabeli Primera Division, z dorobkiem 9 punktów(3z-0r.1p), bilansem bramkowym 7 – 2. Villareal ma szansę na przegonienie Barcy i zajęcie 2 miejsca w tabeli. Wystarczy tylko, że pokonają dziś zespół Malagi. A Malaga w Primera Division radzi sobie średnio, zajmuje 12 lokatę z 6 punktami(2z-0r-2p), znakomite mecze jak ten z Getafe i Realem Saragossa, przeplata słabymi. Co dziwne, te słabe mecze rozgrywa na własnym stadionie, z mocnymi ekipami, jak Sevilla czy Valencia, ale także Villareal do mocnych ekip należy i sądzę, że dziś wygra.
Kurs:2,43
Stawka:1zł

D 0

dzieciak

Użytkownik
Na dziś spotkania słynnej Ligi Mistrzów, na jednym kuponie dubelek na spotkania w grupie A, gdzie pierwsze mecze zakończyły się remisami 2 -2. Zatem dzisiaj myślę, że padną zwycięstwa gospodarzy: Interu i Tottenhamu. Zarówno ekipa z Włoch jak i z Anglii oszczędzały się przed meczami Ligi Mistrzów, odpowiednio z AS Roma (1 – 0) i West Ham United(1 – 0). Natomiast ich dzisiejsi rywale mają za sobą trudne boje w rodzimych ligach. Werder po pasjonującym meczu pokonał Hamburger SV, strzelając gola w końcówce meczu, natomiast Twente ma za sobą hist kolejki zremisowany z Ajaxem Amsterdam 2 – 2. Także dziś nie będzie im się grało tak łatwo po męczących meczach w weekend.
Kurs:2,68

D 0

dzieciak

Użytkownik
Wrzesień
Stan konta 10,76 zł Kwota postawiona 29,90 zł
Kwota wygrana 36,60 z ł Zysk 6,70 zł
Kupony postawione 25 Wygrane 10
Procen t 40,00%

Oto statystyka za wrzesień. Nie jest tak znowu źle skoro startowałem z 5zł :p
Na dziś typuję mecz polskiej ekstraklasy:
Wisła Kraków – Śląsk Wrocław
Obydwie drużyny w tym sezonie rozczarowują, Wisła nie wygrała od 3 spotkań, natomiast Śląsk poniósł 5 kolejnych porażek, co zaowocowało zmianą trenera. Do gry wraca „stary wyjadacz” Orest Lenczyk, który prowadząc np. drużynę z Bełchatowa parę punktów Białej Gwieździe już urwał. Dzisiaj nie ma nic do stracenia, to jego pierwszy mecz, a zawodnicy będą chcieli się pokazać, więc liczę na efekt „nowej miotły”. Poza tym drużyna z Krakowa to nie ten sam wicemistrz Polski z poprzedniego sezonu, drużyna jest bardzo osłabiona, zwłaszcza w obronie, a nowy holenderski trener jakoś nie Mozę poustawiać drużyny. Natomiast zespół z Wrocławia ma potencjał kadrowy, który Lenczyk powinien w tym spotkaniu wykorzystać.
Kurs:6,80
Jako, że w piątki nieźle mi idzie to dorzucam kolejne spotkanie ekstraklasy :
Polonia Bytom – Widzew Łódź
Obydwie drużyny grają na wyrównanym poziomie, są blisko siebie w tabeli. Widzew na wyjazdach najczęściej remisuje. Pachnie mi tu remisem ????
Kurs:3.20

Do góry Bottom