>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

NORMALNIE KOSMOS NIE BUK

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Cześć ludziska. Zaraz wam powiem jaki jest lol z tym bukiem-kocham go za to poprostu.

Właśnie dziś obchodze swoje 21 urodzinki ale nie chodzi o to.

Dostałem od GB maila że z okazji moich urodzin jeżeli dokonam depozytu w ciągu 10 dni to oni mi z tego depozytu jak zagram zwrócą 21 %. Czujecie czaczę :mrgreen: :?: Jak macie dziadka babkę do rejestrować na nich może będzie jakiś prezencik 50-60% kto wie ten buk jest poprostu dla ludzi i jest nieobliczalny ???? ????

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Ale ja o tym nieslyszalem ale to fajnie to ja niedlugo tez chyba dostane taki bonus.Hmmm to pokazuje ze Gb to najlepszy buk w necie ????

mavionis 0

mavionis

Użytkownik
ja zamierzam może nawet dzisiaj wieczorem do nich napisać albo bardzo niedługo bo 28 września mam 18 urodziny ???? i chcę sie zapytać czy mogli by z tego powodu zrobić dla mnie jakąś promocyjną ofertę typu podwojenie depozytu bo ja zamierzam wpłacić 200zł i chciałbym by mi to podwoili ???? ... ???? hehe ciekawe co mi odpiszą ????

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
ja zamierzam może nawet dzisiaj wieczorem do nich napisać albo bardzo niedługo bo 28 września mam 18 urodziny ???? i chcę sie zapytać czy mogli by z tego powodu zrobić dla mnie jakąś promocyjną ofertę typu podwojenie depozytu bo ja zamierzam wpłacić 200zł i chciałbym by mi to podwoili ???? ... ???? hehe ciekawe co mi odpiszą ????
cos mi sie nie zdaje ze ci beda chciali podwoic az 200 zł moze dostaniesz te 18 % albo moze cos wieciej ale te podwojenie 200 to nieracjonalne chyba :?

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Radzę pomyśleć zanim kolega coś powie, bo z tym podwojeniem to chłopie przesadziłeś zdrowo. Oni tak robią tylko (chodzi mi o poromo urodzinową) dla userów którzy mają zweryfikowane konto, oraz wpłacili chociaż 1 raz do GB...radzę pomyśleć zanim powie się głuptsto ;)

mavionis 0

mavionis

Użytkownik
nie no że 200zł mi nie podwoją to ja wiem... ale mówię że ciekawe co by zrobili gdybym poprosił o taką promocję np z tych 200zł dostać 100zł dodatkowo...

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Ja podpisuje się pod treścią tematu. Pisałem do nich 3-4 maile czy podwoją mi wpłate, a ich odpowiedź była taka, że to jest aktualne tylko jak dostaniesz maila. No więc zniesmaczony napisałem im, że traktują klinetów nie równo na co dostałem taką samą odpowiedź jak na poprzednie maile. No więc postanowiłem wpłacić 200 zł. Wpłaciłem wczoraj ok 17. Dzisiaj przeglądając poczte natrafiłem na maila, że kasa już doszła. Wysłałem im maila z pytaniem czy podwoją mi jak wpłace kase jeszcze raz i otrzymałem maila tej treści:

Szanowny Panie,

Dziękujemy za napisanie do nas. Po szczegółowym sprawdzeniu sytuacji bonus został dodany do bilansu
konta. Przypominamy, iż otrzymanym bonusem należy obrócić trzykrotnie po kursie minimlanym 1.60.

Życzymy wielu udanych zakładów i jeśli ma Pan jakiekolwiek inne pytania to służymy pomocą.

Z bukmacherskim pozdrowieniem,

service @ gamebookers
Przyłanczam się do postów kolegów: To jest najlepszy buk na świecie!!!

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Szanowny Panie,

Dziękujemy za napisanie do nas. Po szczegółowym sprawdzeniu sytuacji bonus został dodany do bilansu
konta. Przypominamy, iż otrzymanym bonusem należy obrócić trzykrotnie po kursie minimlanym 1.60.

Życzymy wielu udanych zakładów i jeśli ma Pan jakiekolwiek inne pytania to służymy pomocą.

Z bukmacherskim pozdrowieniem,

service @ Gamebookers

Mooserix aleś mnie tutaj zagiął-czyli oni niby nie mają promocji podwojenia deposit-ale jak ich ładnie poprosić to zrobią i oczywiście nie z drakońskimi obligatoryjnymi warunkami. Co to za problemos w tym buku obrócić 3x po kursie 1,6 :mrgreen:
aha zapomniałem - nie graj tym bonusem w P2P bo nie uznają-tam też są mega promocje z kursami.

No ja dziękuję wpłace do nich kasę-otrzymam 21% zwrotu z zakładu i poproszę też o podwojenie depozytu-wiara czyni cuda może się uda :wink:

Chciałem dodać że GB nie ma tej promocji oficjalnie a max depozyt po którym jeszcze podwajają to 50zł jak ktoś wpłaci więcej to podwoją mu tylko 50x 2=100 po spełnieniu warunków tego bonusa

Do góry Bottom