Witam,
założyłem konto na betclicu i chciałbym skorzystać z promocji cashback 200 zł.
Ułożyłem kupon i chciałbym abyście ocenili/skomentowali:
Wisła Kraków- Zagłębie- Gol dla gospodarzy: Tak (1,16)
West Bromwich - Manchester Utd- 2 (1,45)
Hoffenheim - Borussia D.- Gol dla gości: Tak (1,11)
Inverness CT - Glasgow Rangers- Gol dla gości : Tak 1,1)
FC Kopenhaga- Midtjylland- 1 (1,55)
kurs ogólny 3,18
Według mnie Wisła powinna w końcu wygrać spotkanie jednak i Zagłębie dość dobrze sobie radzi więc tylko typ na strzeloną bramkę dla Wisły.
Pierwsza kolejka ligi angielskiej i jak przystało na wielkiego mistrza ManU powinno bez problemów pokonać nienajmocniejszy West Brom.
Borussia według mnie najbardziej ryzykowne zagranie, w ostatnich meczach albo wygrywało Hoffenheim lub padał remis więc ciężki rywal dla Borussi, jednak myślę że bramkę strzelą.
Glassgow według mnie powinno wygrać jednak dla bezpieczeństwa tylko typ na bramkę.
Kopenhaga myślę, że nie powinna mieć problemów u siebie z średnim Midtjylland.
Co o tym myślicie?
założyłem konto na betclicu i chciałbym skorzystać z promocji cashback 200 zł.
Ułożyłem kupon i chciałbym abyście ocenili/skomentowali:
Wisła Kraków- Zagłębie- Gol dla gospodarzy: Tak (1,16)
West Bromwich - Manchester Utd- 2 (1,45)
Hoffenheim - Borussia D.- Gol dla gości: Tak (1,11)
Inverness CT - Glasgow Rangers- Gol dla gości : Tak 1,1)
FC Kopenhaga- Midtjylland- 1 (1,55)
kurs ogólny 3,18
Według mnie Wisła powinna w końcu wygrać spotkanie jednak i Zagłębie dość dobrze sobie radzi więc tylko typ na strzeloną bramkę dla Wisły.
Pierwsza kolejka ligi angielskiej i jak przystało na wielkiego mistrza ManU powinno bez problemów pokonać nienajmocniejszy West Brom.
Borussia według mnie najbardziej ryzykowne zagranie, w ostatnich meczach albo wygrywało Hoffenheim lub padał remis więc ciężki rywal dla Borussi, jednak myślę że bramkę strzelą.
Glassgow według mnie powinno wygrać jednak dla bezpieczeństwa tylko typ na bramkę.
Kopenhaga myślę, że nie powinna mieć problemów u siebie z średnim Midtjylland.
Co o tym myślicie?