>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Noote- kupon wykorzystujący promocję cashback z betclica (mała pomoc)

N 0

noote

Użytkownik
Witam,
założyłem konto na betclicu i chciałbym skorzystać z promocji cashback 200 zł.
Ułożyłem kupon i chciałbym abyście ocenili/skomentowali:

Wisła Kraków- Zagłębie- Gol dla gospodarzy: Tak (1,16)
West Bromwich - Manchester Utd- 2 (1,45)
Hoffenheim - Borussia D.- Gol dla gości: Tak (1,11)
Inverness CT - Glasgow Rangers- Gol dla gości : Tak 1,1)
FC Kopenhaga- Midtjylland- 1 (1,55)

kurs ogólny 3,18

Według mnie Wisła powinna w końcu wygrać spotkanie jednak i Zagłębie dość dobrze sobie radzi więc tylko typ na strzeloną bramkę dla Wisły.
Pierwsza kolejka ligi angielskiej i jak przystało na wielkiego mistrza ManU powinno bez problemów pokonać nienajmocniejszy West Brom.
Borussia według mnie najbardziej ryzykowne zagranie, w ostatnich meczach albo wygrywało Hoffenheim lub padał remis więc ciężki rywal dla Borussi, jednak myślę że bramkę strzelą.
Glassgow według mnie powinno wygrać jednak dla bezpieczeństwa tylko typ na bramkę.
Kopenhaga myślę, że nie powinna mieć problemów u siebie z średnim Midtjylland.

Co o tym myślicie?

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Nie stawiaj takiego kuponu bo myślę ,że nie wejdzie. Nie ufał bym United bo w angielskiej zawsze są niespodzianki ,a WBA tanio skóry nie odda. Jeszcze to jest pierwsza kolejka to na bank będą jakieś niespodzianki. Ja też korzystałem z tej promocji na BetClic i to nawet kilka razy i udało mi się dwa razy zgarnąć po 400 i 600 zł. reszte meczy jak najbardziej myślę ,że wejdą i może zobacz też coś z francuskiej ligi np. to co napisałem u siebie w temacie.Powodzenia ????

Do góry Bottom