>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Nokia N73

snajper 322

snajper

Forum VIP
Planuje na RG i ew na Euro08 ugrac troche kasy zeby sobie kupic Nokia N73

Moze ktos z was ma taki telefon lub ktos ze znajomych. Obecnie posiadam SE W810i. Chcialbym sie dowiedziec jakie sa wasze opinie na temat tej Nokii.
I czy ogolnie jestescie (znajomi) z niej zadowoleni.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Nie chce zakladac nowego tematu wiec napisze tu Panowie posiada z was ktos Nokie N95 bo mam ja tylko ze z bhateria jest porazka, tamta co mialem to trzymala moze z 5 h teraz kupilem nowa i tka jak kazali az do rozladowania i potem znowu zaladowac , lecz koma juz z ta nowa bateria nie chce sie odpalic , Macie problemy bateryjne tak jak ja ?

massive 0

massive

Użytkownik
Mam n73 i jestem zadowolony. Wyświetlaz robi wrażenie, dzwięk tak samo(stereo). Dwie rzeczy które mi nie pasują to lampa( zdjęcia w nocy wyglądaja fatalnie) i przycisk kasowania C. Jest w bardzo niepraktycznym miejscu. Niewiem co jeszcze pisać. Napisz do mnie jak masz wątpliwośći.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
No i ma symbian, niektorym on pasuje niektorym nie.
Massive jak rozmawiasz pzez n73to normalnie slyszyzs? bo ja przy swojej 6680 musze gadac przez sluchawki bo inaczej nic nie slysze, chyba ze wlacze glosnik

snajper 322

snajper

Forum VIP
No wlasnie a ja z symbianem doczynienia jeszcze nie mialem to jestem ciekaw jak to z nim jest ;D

krz_siek 0

krz_siek

Użytkownik
Mój brat ma, ale nie szanuje wiec jest rozje*** , popsuty
ogolnie mi sie podoba tylko ja bym sobie takiego nie kupil, to nie dla mnie

massive 0

massive

Użytkownik
No i ma symbian, niektorym on pasuje niektorym nie.
Massive jak rozmawiasz pzez n73to normalnie slyszyzs? bo ja przy swojej 6680 musze gadac przez sluchawki bo inaczej nic nie slysze, chyba ze wlacze glosnik
Nie mam takiego problemu, wszystko ładnie działa. Jeśli chodzi o symbiana to nawet go w pełni nie wykorzystałem. Najlepiej wejdź na jakieś forum dotyczące symbiana to wszystkiego sie dowiesz. No i zamula troche telefon, ale to chyba normalne.

celahim 4

celahim

Użytkownik
Jesli chodzi o symbiana, to bardzo fajny system, gdzie mozesz sobie zainstalowac duzo fajnych, czasem przydatnych, czasem mniej przydatnych, ale za to efektownych programow. Jednak wada symbiana jest to, ze telefon &quot;wolno chodzi&quot;, a w porownaniu do innych fonow, to i dlugo sie wlacza/
Sam mam Nokie n72, i przycisk &quot;C&quot; jest w tym samym, rzeczywiscie niezbyt fajnym miejscu, ale jak wiadomo wszystko jest kwestia przezyczajenia( mi w kazdym badz razie juz ten przycisk nie sprawia problemu:jezora ????
Zycze Ci snajper powodzenia, ale zebys go kupil, to najpierw ten RG moglby sie jakos rozgrecic(pogoda), i oby w Euro nie bylo wielu niespodzianek( z wyjatkiem zlotego medalu naszyc super grajkow :jezora ????
pozdro????

Do góry Bottom