>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NoIQ poker €50 za free

C 0

cholew

Użytkownik
Witam, dostałem maila od noiq poker o takiej treści:

Dear Player,
We can see that you have never deposited before. It is no problem and
we would like to let you know about an exciting free-offer.
NoiQ is currently working with www.worldspokersites.com. This is a
network of community sites and if you sign up you can get €50 for free
for the pokerschool.
Join the community today and get other special deals that are in
collaboration with NoiQ.
Kind regards
NoiQ

Wygląda na to że można otrzymać €50 bez depozytu. Też dostaliście takiego maila? Wie ktoś co trzeba zrobić żeby dostać ten bonus?

P 0

pawelwerp

Użytkownik
Podajesz tu wogóle inną strone ja gadałem na live chacie na NoIq poker i powiedziano mi ze musze wysłac maila z prośbą o dodanie bonusa i napisac ze to jest poker school promotion i tyle i czekac na bonus, dziwnego maila podała russia@ noiqpoker.com, oczywiście zapytałem czemu russia jak jestem z polski, to mi odpowiedziała że pod tym mailem obsługują tez polskie konta. Więc zadnych postów na forum nie trzeba pisać. tylko czekac chyba do 48 godzin zobaczymy co z tego bedzie.

J 0

jurwittrans

Użytkownik
pawelwerp zgadza sie tego meila obsluguje polak jest u nas na fb ma konto i aby dostac kase musisz zdac egzamin teoretyczny i praktyczny

P 0

pawelwerp

Użytkownik
pawelwerp zgadza sie tego meila obsluguje polak jest u nas na fb ma konto i aby dostac kase musisz zdac egzamin teoretyczny i praktyczny
masz racje pomyliłem sie dostałem maila w takim razie to nie dla mnie nie mam czasu na jakies zabawy w szkołę pokerową

X 0

xcamelx

Użytkownik
po 1 trzeba napisac 20 postow na forum noiq - pl wersji jezykowej
po 2 zdac test
po 3 byc w top 20% jakiegos tam tura....

S 24

snuz123

Użytkownik
Kupie ko
Kto ma konto ze stażem minimum 7 dni na forum ? Mam ugrane top 20% w turniejach , jak ktoś ma tam konto 7 dni i mi odstąpi to odpale mu troche euro na b2b przez player transfer ! pisać pm

Do góry Bottom