Z 2 zabek90 Użytkownik Grudzień 24, 2010 #1 im wiecej ludzi sie wpisze tym wiecej free spinow, kliknijcie na like od tego zalezy ile spinow Noiq.com
im wiecej ludzi sie wpisze tym wiecej free spinow, kliknijcie na like od tego zalezy ile spinow Noiq.com
J 53 jaqbts Użytkownik Grudzień 24, 2010 #2 kazdy kto sie wpisze otrzyma spiny czy tylko wybrani? wie ktos kiedy i na jaka gre zostana dodane?
1,8K suchoparek Użytkownik Grudzień 24, 2010 #3 Winners will be notified to the email address they provided to register to NoiQ.
95 panas89 Użytkownik Grudzień 24, 2010 #4 czyli mozna sie zarejestrowac po otrzymaniu maila? Nie trzeba teraz ?
A 15 artiz5 Użytkownik Grudzień 24, 2010 #5 a ja daje na ten link i mi wyskakuje głowna strona facebooka ;/
24 gilberth Użytkownik Grudzień 24, 2010 #6 Mam tylko klinkąć "lubię to" to wszystko? Jak oni pozniej dodadzą mi te free spiny skoro nie mają mojego loginu?
Mam tylko klinkąć "lubię to" to wszystko? Jak oni pozniej dodadzą mi te free spiny skoro nie mają mojego loginu?
33 studnia87 Użytkownik Grudzień 24, 2010 #7 Na ich stronie na facebooku,pod "promos" jest taki sam formularz jak ostatnio na freebeta.podajesz swoje dane i login.
Na ich stronie na facebooku,pod "promos" jest taki sam formularz jak ostatnio na freebeta.podajesz swoje dane i login.
A 15 artiz5 Użytkownik Grudzień 24, 2010 #9 ale mi nie wychodzi ich strona na facebooku tylko główna strona mojego konta ;/ E. podajcie ich strone(nazwe) facebooka
ale mi nie wychodzi ich strona na facebooku tylko główna strona mojego konta ;/ E. podajcie ich strone(nazwe) facebooka
Z 2 zabek90 Użytkownik Grudzień 24, 2010 #10 dla tych co im nie wchodzi, wejdzcie na http://calendar.noiq.com/ i kliknijcie na 24 dzien i tam wam sie wyswietli info i link do facebooka trzeba dac lubie to i wpisac username i name w zakladce promos
dla tych co im nie wchodzi, wejdzcie na http://calendar.noiq.com/ i kliknijcie na 24 dzien i tam wam sie wyswietli info i link do facebooka trzeba dac lubie to i wpisac username i name w zakladce promos