>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

No Deposit Bon

Status
Zamknięty.
lipek14 0

lipek14

Użytkownik
potwierdzam kasa na koncie po uzupelnieniu danych tylko chyba trzeba depozyt rrobic;/

Thank you for holding; your account has been credited as of now with the $7 sign up bonus. Please note that all winnings will be credited to your bonus balance. All winnings are withdrawable once you make a deposit and meet the wagering requirements on the deposit and deposit bonus as well.

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
blackjack takze wykluczony .
Ja juz mam 0 . Ta siec ma bardzo mizerne sloty i nawet jakbyscie mieli z 20$ free bonus to i tak cokolwiek ugrac tam .. graniczy z cudem.
Pozdrawiam,

endriu 361

endriu

Forum VIP
panowie ta sieć to raczej z tego co widzę na pierwszy rzut oka po grafice na stronce to ta sama co w moim promo 11+44$ i wątpie czy ktoś coś z tej sieci wypłaci, jeśli chodzi o częstotliwość wtop do wygranych, ale życzę miłej zabawy ????

the-maro 8

the-maro

Użytkownik
No rzeczywiście cięzko cos trafic ????
gralem sobie w video poker, i na double smieszne sytuacje jak podbijam 2 euro , daje 2 i mi tez 2 ;) albo pokazuje 3 a mi 2 ????

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
panowie działa wam livechat? bo pisze i nikt sie nie zgłasza z suportu juz długo

EDIT w końcu sie odezwali , juz przegrałem

B 28

badabum89

Użytkownik
obrót zrobiłem i dalej hajs jest w bonus money . a live chat woogle nie odpisuje
Musisz zrobic depozyt i wykonac kolejny obrot depozytem i bonusem depozytowym... cos takiego ;)

Please note that all winnings will be credited to your bonus balance. All winnings are withdrawable once you make a deposit and meet the wagering requirements on the deposit and deposit bonus as well.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom