>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Niskie kursy

L 0

loocas

Użytkownik
Wydaje mi się, że najpewniejszym sposobem zarobku jest stawianie wysokich kwot na zdarzenia obarczone najmniejszym ryzykiem. Jakie według Was zdarzenia o kursach w okolicach 1.10, 1.20 są najłatwiejsze do przewidzenia? A może polecacie inny sposób obstawiania? Dzięki za odpowiedzi

L 0

loocas

Użytkownik
Można grać po kilkaset złotych po kursach o których mówię przeanalizowane typy i spokojnie można ugrać powyżyej 1000 zł na miesiąc co mnie by satysfakcjonowało na razie. Tylko moje pytanie dotyczy tego jakie to typy wyselekcjonować. Dla przykładu takim pewniakiem jest Porto strzeli po kursie 1,10, ponieważ strzelają u siebie od 40 meczów, ale co po za tym?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
jak już musisz to jakieś overy meczowe typu over 0,5 albo barcelony,chelsea&#39;y, reale 1x

rafput 55

rafput

Użytkownik
Wg mnie nie jest to dobry tok myślenia. Początkującym graczom wydaje się, że kurs 1,2 i niżej to pewny zysk, a tak nie jest. Weź chociażby wczorajszą LE i kurs over 0,5 w meczu PSG-Borussia - 1,03. I co? Mimo wielu sytuacji trafia się 0:0 i możesz być w plecy sporo gotówki. Żeby zagrać i być w miarę spokojnym musisz przeanalizować spotkanie, a nie kierować się kursem.
Osobiście wolę nie trafić kursu 1,7-2,0 niż takiego &quot;pewniaka&quot; 1,2 i być wobec siebie w porządku. Ale ilu graczy - tyle sposobów. Jeśli ktoś ma dobrego nosa to czemu nie, niech tak gra ????
Pozdrawiam

W 1

wojtekfcb

Użytkownik
Niskie kursy to nie łatwa wygrana, ja kiedyś właśnie tak myślałem i zagrałem 3 mecze gdzie kurs był 3.0 łączny, i na WKS był coś koło 1.15 i dopiero w doliczonym czasie wygrali, ale w tego samego dnia nie siadły mi takie kupony z niskimi kursami gdzie kursy były 1.2, moim zdaniem lepiej stawiać kursy 1.8-2.4 bo wtedy obie drużyny grają na maxa i ci którzy są lepsi wygrają ;p

dukat 7

dukat

Użytkownik
Niskie kursy są obarczone największą marżą bukmachera. Więc jest zupełnie odwrotnie niż myśli autor tematu. Lepiej grac wysokie kursy (które bukmacher puszcza &quot;po kosztach&quot;) za małą część kapitału. Jestem pewien, że grając tym sposobem w długim okresie czasu będziesz odnotowywał zysk.
I jeszcze jedno. Nie wierz w to, że grając na zakładach będziesz miał zysk rzędu 1000 zł dysponując małym kapitałem. Po pierwsze taki zysk ma niewielki odsetek graczy, a po drugie grając na zakładach opłacalności i zyski powinny być liczone jako % kapitału, jakim dysponujesz, a nie jako kwota.

cepinho21 9

cepinho21

Użytkownik
Wydaje mi się, że najpewniejszym sposobem zarobku jest stawianie wysokich kwot na zdarzenia obarczone najmniejszym ryzykiem. Jakie według Was zdarzenia o kursach w okolicach 1.10, 1.20 są najłatwiejsze do przewidzenia? A może polecacie inny sposób obstawiania? Dzięki za odpowiedzi
Typ musi mieć wartość:
Prawdopodobieństwo*kurs &gt; 1
Aby wartość była większa od 1 prawdopodobieństwo danego zdarzenia musi mieć około 91% przy kursie 1.1 co zarówno w zakładach trójdrożnych i jak i dwudrożnych jest niezwykle rzadkie (wcale takich nie znajdziesz).

B 0

bosniak

Użytkownik
Kiedyś analizowałem mecze o niskich kursach - wcale nie wchodzą tak, jakby wskazywał na to kurs. Poza tym 99 razy wygrasz i mało zarobisz, 1 raz przegrasz i dużo stracisz

Do góry Bottom